Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
2016 da alırız artık

Son düzenleme:

KenanK

KenanK

Üye
Bize böyle şeyler lazım işte... Umarım win10 da görürüz..

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ceza87, Esendağlı ve 4 diğerleri

hitafnalsa

Üye
O değilde Adobenin reklamda Windows Phone lu telefonlu kullanması beni şaşırttı :) Aynı duyarlılığı keşke microsoftun kendi reklamlarında da görsek. Artık ürünlerini tanıtırken iphone veya androidli cihazları kullanmasa!

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Tamamen Windows'la çalışan cihazlar kullanılmış. :) Demekki elimizdekileri bunları yapabiliyor ;) Gelsin de kullanalım :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Adobe ile MS çok sağlam bir ortaklığa girişti anlaşılan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tamamen Windows'la çalışan cihazlar kullanılmış. :) Demekki elimizdekileri bunları yapabiliyor ;) Gelsin de kullanalım :ehe

Ya zaten ellerindeki teknolojiyi jemen verseler uçarız

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonuma su doldurabilmek istiyorum. Sonra bir bardak çizip içine o suyu aktarmak, bardağı arka fonu Antarktika olan bir resmin üzerine montajlayıp, böylece suyumu soğutup içebilmek istiyorum.
Hayal gücünün sınırları...

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, skynet, 4MaGuS ve 1 kişi daha
emz

emz

Üye
Telefonuma su doldurabilmek istiyorum. Sonra bir bardak çizip içine o suyu aktarmak, bardağı arka fonu Antarktika olan bir resmin üzerine montajlayıp, böylece suyumu soğutup içebilmek istiyorum.
Hayal gücünün sınırları...

Şeye benzedi. Eskiden puta tapanlar peynirden yapar önce tapar, sonra acıkınca yerlermiş. Bizde acıkınca telefonu yeriz artık:ehe

Ama hak veriyorum. Eğer ellerindeki tüm teknolojiyi ms bizimle şu anda paylaşsaydı herhalde başka markalar söner giderdi. Sırf daha çok satayım düşüncesiyle kademeli veriyorlar :S

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Eğer kademeli veriyorlarsa çok yavaşlar koca Ms nin umrunda olmaz ama 1 kişiyide kaybettiler yakında başka bi telefona geçeceğim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Windows 10'un telefondaki versiyonuna ilişkin ilk söylenti ve resimler gelmeye başladı :kıskıs:
Muhtemelen sahte ama yine de hoş...

dakamon

dakamon

Üye
Hocam kesinlikle fake. Böyle bir ara yüz 5'' altında iş yapmaz

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Windows 10'un telefondaki versiyonuna ilişkin ilk söylenti ve resimler gelmeye başladı :kıskıs:
Muhtemelen sahte ama yine de hoş...

Gelecek muhtemel itirazlar:

Ekran kenarlarında çok boşluk var.
Windows 8.1'de bile kutular şeffaftı.
vs vs vs...

luckysleven

luckysleven

Üye
Seffaf kutu ozelligi bence demode oldu bile eminimki cogu kullanici siyah yada beyaz arka plana coktan donus yapmistir.

Üst Alt