Rainesto
Üye
ya ikiside aynı nane pek bi fark yok ufak şeyler ne bileyim glance işte 0.2 inç , equalizer felanAcaba 520 de olmayıp 620 de olan ne var birinde glance screen var diğerinde yok.
ya ikiside aynı nane pek bi fark yok ufak şeyler ne bileyim glance işte 0.2 inç , equalizer felanAcaba 520 de olmayıp 620 de olan ne var birinde glance screen var diğerinde yok.
620 + :Acaba 520 de olmayıp 620 de olan ne var birinde glance screen var diğerinde yok.
ama doğruya doğru 620 olmaması gereken bir modeldi yani tasarımı gereği insani wp den soğutur. : )

@luckysleven 620 yi kötülemişsiniz ama 520 de glance screen yok onda var 520 de flaş yok onda var ve ekranı bana 520 den daha kaliteli geldi 520 nin tek artısı 0,2 inç.
620 + :
Ön Kamera
Arka kamera flaş
Daha kaliteli bir ekran
Glance göz atma ekranı
520 + :
Radyo
İnsanı cezbeden tarafları da var ama. 520 ile kıyaslayınca 620 bir kaç tık öne çıkıyor.
Şu cihaza biraz geniş ekran ve daha yüksek pil koysalardı 520 diye bir cihaz olmazdı.
Neyse yakın bir zamanda bu 620 ile olan maceramı bitirip ,ikinci elden yüksek bir modele yöneleceğim artık.
(Pusuya yatmış aslan modundayım.)![]()
![]()
Ve diğer 620 artısı ekolayzır,ön kamera ve alttaki menü ışıklarıVe diğer 520 artısı tasarım.

Benim lafım belli. Yüksek para verip sıfır cihaz alacağıma , aynı paraya ikinci elden daha donanımlı cihaz alırım. Kalan parayla da ailecek güzel bir yemek yeriz.@Aybin.Kilicherkes Caddeye çıkar gezer ben 2. El telefon piyasasını yokluyorum.
Bize en iyi telefonları verseler biz yine araştırmaya devam ederiz
Ama bi şu taksiciler bide telefoncular çok kazzık atıyorlar gerçi bendende illAllah ettiler
![]()

Hedefi yüksek tutmak lazım. 1320 beni kesmez diyorumGel seni 1320ci yapalim : )

Benim lafım belli. Yüksek para verip sıfır cihaz alacağıma , aynı paraya ikinci elden daha donanımlı cihaz alırım. Kalan parayla da ailecek güzel bir yemek yeriz.
Hiç telefoncular ile uğraşamam. İnternet sağolsun. Kapıda ödemeli çok güzel telefonlar buluyorum. Arkadaşıma 925 aldım buradan.
Hedefi yüksek tutmak lazım. 1320 beni kesmez diyorum![]()
![]()
Çocuk odasını açıp kapatın isterseniz.Cyan indirdim de kilit ekranında surduruluyor sorunu var !
Çocuk odasını açıp kapatın isterseniz.
Rica ederim arkadaşım. Sorunu çözdü ise problem yok.Tmm çözdüm işe yaradı saol
[LIST=1]
[*]1 VERSIONINFO
[*]FILEVERSION 6,4,9841,0
[*]PRODUCTVERSION 6,4,9841,0
[*]FILEOS 0x40004
[*]FILETYPE 0x2
[*]{
[*]BLOCK "StringFileInfo"
[*]{
[*] BLOCK "040904B0"
[*] {
[*] VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation"
[*] VALUE "FileDescription", "The service used to manage phone calls and other telephony related functionality"
[*] VALUE "FileVersion", "6.4.9841.0 (fbl_release.140912-1613)"
[*] VALUE "InternalName", "PHONESERVICE"
[*] VALUE "LegalCopyright", "© Microsoft Corporation. All rights reserved."
[*] VALUE "OriginalFilename", "PHONESERVICE.dll"
[*] VALUE "ProductName", "Microsoft® Windows® Operating System"
[*] VALUE "ProductVersion", "6.4.9841.0"
[*] }
[*]}
[*]
[*]BLOCK "VarFileInfo"
[*]{
[*] VALUE "Translation", 0x0409 0x04B0
[*]}
[*]}
[/LIST]
aynen , internet yerine arama daha iyi olurArama tuşuna basarak call yeri çıksa süper olur![]()
hazır 1020'nin de fiyatı düşmüşken kaçırmayınBenim lafım belli. Yüksek para verip sıfır cihaz alacağıma , aynı paraya ikinci elden daha donanımlı cihaz alırım. Kalan parayla da ailecek güzel bir yemek yeriz.
Hiç telefoncular ile uğraşamam. İnternet sağolsun. Kapıda ödemeli çok güzel telefonlar buluyorum. Arkadaşıma 925 aldım buradan.
Hedefi yüksek tutmak lazım. 1320 beni kesmez diyorum![]()
![]()

Dostum 1020 düşünmüyorum açıkçası. Yılbaşına kadar zamanım var. İkinci el piyasasından daha üst modeline yöneleceğimhazır 1020'nin de fiyatı düşmüşken kaçırmayın![]()
Dostum 1020 düşünmüyorum açıkçası. Yılbaşına kadar zamanım var. İkinci el piyasasından daha üst modeline yöneleceğim![]()