Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Ben sanal makineye kurdum ve başlat menüsü dışında değişen ciddi bi'şey görmedim . 8.7 demişsin ama o bile iyimser bir yaklaşım :)
Dostum hangi sanal makine programını kullandın ve normalde kullandığın işletim sistemi ne?
Ben Virtual PC ile denedim ama Virtual PC bilgisayarıma yüklenmiyor sertifika hatası veriyor. İşletim sistemim 8,1??

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Dostum hangi sanal makine programını kullandın ve normalde kullandığın işletim sistemi ne?
Ben Virtual PC ile denedim ama Virtual PC bilgisayarıma yüklenmiyor sertifika hatası veriyor. İşletim sistemim 8,1??

VirtualBox 4.2.26 sürümünü kullanıyorum . Güncel sürüm 4.3.16 ama sorun çıkarıyor . İşletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit .

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç olcak ama hangi 8.1 cihazlara wp 9 gelcek ?

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
10 var diyelim hangi cihazlara gelir ?

dakamon

dakamon

Üye
Hepsine gelir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows Phone cihazların tümü Windows 10 güncellemesini kendi kapasitesi kadar mutlaka alacak.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
620 ? :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
VirtualBox 4.2.26 sürümünü kullanıyorum . Güncel sürüm 4.3.16 ama sorun çıkarıyor . İşletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit .
bende de VMware Workstation var ancak windows 10 da sistem kuruluyor baştan başlatmada düzenleme kısmında %50 de takılıyor ve devam etmiyor acaba sizin kullandığınız programın linkini atarmısınız

luckysleven

luckysleven

Üye
Microsoft'un ve Nokianın bu cihazdan haberi yok. Cami avlusuna terk edilmiş çocuk gibi davranıyorlar:ehe :ehe

ama dogruya dogru 620 olmamasi gereken bir modeldi yani tasarimi geregi insani wp den sogutur. : )

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
bende de VMware Workstation var ancak windows 10 da sistem kuruluyor baştan başlatmada düzenleme kısmında %50 de takılıyor ve devam etmiyor acaba sizin kullandığınız programın linkini atarmısınız

Ama merak edeceğin bişey yok onu da söylemeden geçemiycem . Bende sanal makineye kurdum ama başlat menüsü dışında pek bişey yok .

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Ama merak edeceğin bişey yok onu da söylemeden geçemiycem . Bende sanal makineye kurdum ama başlat menüsü dışında pek bişey yok .
denemek istiyorm bir vmware de tekrar denedim olumsuz yine niye yapmıyor bu 8.1 sorunsuz çalıştırıyor programıda güncelledikneyse vmwarede sorunu çözdüm son ayarları yapıyor bitti sayılır bakalım nasıl bir şeymiş

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Öncesorunsuz bi sseri tuttursun tellerde sonra yeni şeler getirsin acelemiz yokki her seriyi yarim yamalak kullanmadan bisi anlamadim politikasi berbat wp nin adi 20 olsa ne yazar elle tutulur şeyler olmadiktan sonra

• Beğen
Tepkiler: byibo
ellimin kori

ellimin kori

Üye
@luckysleven 620 yi kötülemişsiniz ama 520 de glance screen yok onda var 520 de flaş yok onda var ve ekranı bana 520 den daha kaliteli geldi 520 nin tek artısı 0,2 inç.

• Beğen
Tepkiler: csH ve Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
@luckysleven 620 yi kötülemişsiniz ama 520 de glance screen yok onda var 520 de flaş yok onda var ve ekranı bana 520 den daha kaliteli geldi 520 nin tek artısı 0,2 inç.

Ve diğer 520 artısı tasarım.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hiç mi sızdırılan bi ekran görüntüsü olmaz ya

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Acaba 520 de olmayıp 620 de olan ne var birinde glance screen var diğerinde yok.

Üst Alt