Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Windows 9 bugün duyurulacakdı ne oldu bilen varmı wp9 da akabinde sızar diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Serhan

fraps34

Üye
gdr 2 yi atlayıp direkt wp9 betasını verebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence atlamazlar, 9 un duyurusu sonrası gdr2 ön izlemesi gelir diyorum. (Duyuru yakınsa tabi).

dakamon

dakamon

Üye
Sanmam daha Windows 9 un pc surumunun on izlemesini verecekler. Bize daha var :) ocaktan önce gelirse şaşırırım hatta bana kalsa bu işi nisana saklarlar

fraps34

Üye
Bu akşam , tam olarak 2 saat sonra windows 9 betası pcler için yayınlanacak. Win9 thresholdun amacı pc tablet ve telefonu sistem olarak birleştirip tek sistem yapmaktı.. Dolayısıyla aynı sistem üzerinde pek bir oynamak yapmaya gerek kalmadan artık telefonlar içinde verilebilir. Adamlar bundan sonra wp nin phone takısını atıp windows olarak devam edeceklerini söylediler. Htc bile windows 8 li diyerek m8 modelini satışa sundu. ARtık Gdr2 yi unutun derim windows9 a odaklanın. Şuan gdr1 yklü telefonun hakkında kısmına bakınca wp 8.1 update diye yazıyor. Ne gdr 1 nede gdr2 diye bir eklenti yok. Sadece update yazıp geçmişler.Bundan sonra wp8.1 e güncelleme gelse bile en fazla stabiite güncellemesi olur . Bütün yenilikleri windows 9 a saklamışlardır.

.Microsoft artık windows 8.1 i iyileştirmek için zaman harcamaz.

dakamon

dakamon

Üye
Bu akşam , tam olarak 2 saat sonra windows 9 betası pcler için yayınlanacak. Win9 thresholdun amacı pc tablet ve telefonu sistem olarak birleştirip tek sistem yapmaktı.. Dolayısıyla aynı sistem üzerinde pek bir oynamak yapmaya gerek kalmadan artık telefonlar içinde verilebilir. Adamlar bundan sonra wp nin phone takısını atıp windows olarak devam edeceklerini söylediler. Htc bile windows 8 li diyerek m8 modelini satışa sundu. ARtık Gdr2 yi unutun derim windows9 a odaklanın. Şuan gdr1 yklü telefonun hakkında kısmına bakınca wp 8.1 update diye yazıyor. Ne gdr 1 nede gdr2 diye bir eklenti yok. Sadece update yazıp geçmişler.Bundan sonra wp8.1 e güncelleme gelse bile en fazla stabiite güncellemesi olur . Bütün yenilikleri windows 9 a saklamışlardır.

.Microsoft artık windows 8.1 i iyileştirmek için zaman harcamaz.

Öyle şey olurmu sen pc olan bir sistemi telefona getireceksin bu iş o kadar kolay değil. Ms bu gün yayınlayıp nisan 2015 e kadar geri bildirimlerle sistemi stabil hale getirecek. Ocağa kadar da bizim prewiev hazır olur ve bize de dağıtıp nisana kadar düzeltmeye devam ederler. Öncelik bilgisayarlar. Sonra biz.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Öyle şey olurmu sen pc olan bir sistemi telefona getireceksin bu iş o kadar kolay değil. Ms bu gün yayınlayıp nisan 2015 e kadar geri bildirimlerle sistemi stabil hale getirecek. Ocağa kadar da bizim prewiev hazır olur ve bize de dağıtıp nisana kadar düzeltmeye devam ederler. Öncelik bilgisayarlar. Sonra biz.

Haklısın öncelik pc de olması gayet normal

beats

beats

Üye
Windows 9 beklerken 10 çıktı hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: MixRadio, nix, Esendağlı ve 5 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 9 yalan oldu Windows 10 duyuruldu:)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, emz, ON9 ve 1 kişi daha
ON9

ON9

Üye
Yalnız sistemin donanıma göre özellikleri kendi (kullanım açısından) inisiyatifini kullanma ihtimali varmış gibi birşey okumuştum. O yüzden tekrar tekrar modifiye yapılmayacak gibi geldi bana. Zaten yapılırsa şayet o zaman tek işletim sistemi olmaz.

ON9

ON9

Üye
WindowSON diyorum.

fraps34

Üye
windows 10 olarak tanıtıldı. Windows 9 olarak çıkmaycakmış

beats

beats

Üye
Komut isteminde artık Ctrl+V yapılabiliyormuş. Nihayet demiş Tom Warren. :kop:

Ayrıca multitasking bayağı bir geliştirilmiş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz ve Murat Alper

Üst Alt