GianniInfantino
Üye
Yapmaz ya joe öyle bişeyDüşünsene Joe şöyle diyormuş: " Bu etkinlikten birkaç gün sonra Instagram, Beta'dan çıkıp bütün özelliklerine kavuşacak bir güncelleme alacak. " diye. ÇILDIRIRSIN.
Açıkçası bügünkü lansman çoğu kullanıcı için ya devam yada başka platforma geçiş olacak. Bugün beklenen verilirse eğer Lumia 930 ile devam etmeyi düşünüyorum.Elbette beklenen gelmese de mobil sektördeki girişimini sürdürecektir.
Ama sabırla bekleyen kullanıcı kitlesinin büyük kısmı, beklediği şeyler gelene kadar diğer platformlara göç edecektir.
Ederler icad ederler.Aslında Microsoft şu anda oldukça sıkıntılı kararlar almak zorunda. Bir taraftan mevcut Lumia 535/730/735/830/930 pazara sunulmuş ve satışları yapılmaya çalışıyor. Diğer taraftan gelecekte pazar payını ciddi oranda artırmak için yeni güncellemeler hazırlanıyor. Hal böyle olunca da yeni bir cihaz almak isteyen öncelikle mevcut duruma değil gelecekteki olması muhtemel duruma bakıyor.
E şimdi Windows 10'da mevcut cihazlar için bazı özellikler kısılsa bu sefer Windows 10'lu cihazlar çıkana kadar satışlar duracak. O yüzden mevcutta ne geliştirilmiş ise bütün cihazlara en azından ikinci nesil Windows Phone 8 cihazlara eksiksiz verilmesi lazım. Bu durum ilerisi için firmanın güvenilirliğini de artıracağı için yeni geçmek isteyenlerde olumlu etki eder.
Bakalım benim lafımı dinleyecekler mi yoksa anlamsız ve açıklaması olmayan kısıtlamalar icad edecekler mi?
Kesinlikle, vaktinde telefon lansmanında instagram tanıttılar. Şimdi de snapchat neden olmasın ki?Snapchatten haber verseler bari ya
adamlar denim güncellemesini sadece 4 cihaza verdiler gerisine kırpılmış verildi, w10 güncellemesinde hepsine tüm özellikler geleceğini sanmıyorum elbet donanımı eski cihazlara mutlaka bazı şeyler ister istemez kısılacaktır. he ama kendi kafalarına göre kısalarsa (örn şu inç altına çift pencere modu çıkartmayacaz, şu çözünürlük üstüne şu gelecek diğerleri avuç yalayacak) o başkaEğer her hangi Bir telefona sebepsiz yere önemli özelliklerden bazılarını vermezlerse -benim telefonuma tam özellik gelse de - satarım ve bir daha WP lu bir cihaz almam
Denim güncellemesinin kamera ile alakalı geliştirmeleri sadece 4 cihaza (830, Icon, 930, 1520) verildi, işletim sistemi güncellemesinde ise herhangi bir kırpılma yok ki Lumia Camera 5'in tüm cihazlarda Windows 10 ile birlikte çalışabileceği konusunda oldukça güçlü iddialar var.adamlar denim güncellemesini sadece 4 cihaza verdiler gerisine kırpılmış verildi, w10 güncellemesinde hepsine tüm özellikler geleceğini sanmıyorum elbet donanımı eski cihazlara mutlaka bazı şeyler ister istemez kısılacaktır. he ama kendi kafalarına göre kısalarsa (örn şu inç altına çift pencere modu çıkartmayacaz, şu çözünürlük üstüne şu gelecek diğerleri avuç yalayacak) o başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?