Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Valla abi ben bekliyorum Microsoft'tan böyle bir hamle.

Bakarsın etkinlikte Joe amca elinde gizemli bir saatle sahneye çıkar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: bulutsuzgece

ErenMSC

Üye
Olaya sadece Mobil olarak bakmayın, PC içinde bekleyenler var bkz: Ben

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu etkinlikte telefon tanıtılacak mı?
Microsoft'un bu tür etkinliklerde pek cihaz duyurusu yapma alışkanlığı yok. Ama ufaktan Lumia 130/1335'in burada duyurulacağı kulağıma çıtlatılmaya başladı.

Haziran ayına kadar Üst düzey phablet gelmezse Galaksi S6 Artık.

Sen şimdiden parayı toparlamaya başla. O tarihlerde üst seviye Lumia cihazı duyurulması planlanmıyor.
Ocak ayının sonunda Preview sürümünün yayınlanması konusunda kuvvetli iddialar geliyor.

Tepkiler: emz

Rainesto

Üye
Bari etkinlikte yeni gelecek şeyleri tam olarak görebilsek

ogzhnoTr

Üye
Evet önemli olan da bu.
Umarım yeterli zaman ayırırlar ve beklentileri bir nebze olsun karşılayacak şeyler gösterirler.

Abi messenger baloncuğu gibi ana ekranda simgelerin dolaşması yani işte o baloncuk gibi, api ile sağlanıyor bu da değil mi ?

Abi messenger baloncuğu gibi ana ekranda simgelerin dolaşması yani işte o baloncuk gibi, api ile sağlanıyor bu da değil mi ?

O baloncuk düzeni WP arayüzüne biraz ters. Yani Android araklaması gibi kalır.

Ancak elbette istenirse WP'ye de kendi arayüzüne uygun şekilde benzer bir yapı getirilebilir.

Tepkiler: BLasTeaR ve ogzhnoTr

emz

Üye
Aha son 1 gün Tarih yenilendi

Arkadaşlar sizce bu beklentileri karşılayacak yenilikler açıklanır mı acaba? şahsi fikrim.. Hiç mi hiç sanmıyorum...ki şayet böyle bişiy olursa çok büyük bir sürpriz olur.

ogzhnoTr

Üye
O baloncuk düzeni WP arayüzüne biraz ters. Yani Android araklaması gibi kalır.

Ancak elbette istenirse WP'ye de kendi arayüzüne uygun şekilde benzer bir yapı getirilebilir.
wp ye özel kare şeklindede olabilir aslında. Baloncuk olmadan program her açılışta zaten kasıyor konuşmak zor oluyor.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar tanıtımda bütün yeniliklere değinmezler. reklam aşamasında marketing için kullanılacak özellikler öne çıkartılır. diğerleri ise preview sürümü ile birlikte kullanıcılar tarafından ortaya çıkartılır. mesela örnek vermek gerekirse ayarlara eklenen bir özellikten ya da Usb OTG desteğinden tanıtım düzeyinde bahsetmezler üzerine vurgu yapılmaz belki ama bunun gibi özellikler sonradan kendi halinde ortaya çıkar.