Emre Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: otg dns ? Genişletmek için tıkla ... Google Yaz Kardeşim Yıl Olmuş 2015
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: otg dns ? Genişletmek için tıkla ... Google Yaz Kardeşim Yıl Olmuş 2015
ogzhnoTr Üye Emre aktaş' Alıntı: Google Yaz Kardeşim Yıl Olmuş 2015 Genişletmek için tıkla ... Bunun tartışmasının yapıldığını hatırlıyorum
Emre aktaş' Alıntı: Google Yaz Kardeşim Yıl Olmuş 2015 Genişletmek için tıkla ... Bunun tartışmasının yapıldığını hatırlıyorum
dücane Üye R.A.M' Alıntı: 3 gün var niye 2 gün yazdınız bugün-yarın ve çarşamba Genişletmek için tıkla ... Carsambaya 2 gün var, bugünden yarina 1 gün yarindan carsambaya 1 gün daha, etti 2 gün
R.A.M' Alıntı: 3 gün var niye 2 gün yazdınız bugün-yarın ve çarşamba Genişletmek için tıkla ... Carsambaya 2 gün var, bugünden yarina 1 gün yarindan carsambaya 1 gün daha, etti 2 gün
bulutsuzgece Üye dücane' Alıntı: Carsambaya 2 gün var, bugünden yarina 1 gün yarindan carsambaya 1 gün daha, etti 2 gün Genişletmek için tıkla ... Akşam saatlerinde olacağı için biz ona düz 2,5 diyelim
dücane' Alıntı: Carsambaya 2 gün var, bugünden yarina 1 gün yarindan carsambaya 1 gün daha, etti 2 gün Genişletmek için tıkla ... Akşam saatlerinde olacağı için biz ona düz 2,5 diyelim
GianniInfantino Üye ogzhnoTr' Alıntı: Bunun tartışmasının yapıldığını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Virgül kullanması gerektiğini öğretememiş Türkçe hocası vaktinde ne yaparsın.
ogzhnoTr' Alıntı: Bunun tartışmasının yapıldığını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Virgül kullanması gerektiğini öğretememiş Türkçe hocası vaktinde ne yaparsın.
saylhamiosun Üye Lansman bir kepengin altında yapılmalı bence,herşey yolunda giderse kepeng açık kalır.Eğer ki gitmezse direkt kepengi kapatırlar pratik olur.
Lansman bir kepengin altında yapılmalı bence,herşey yolunda giderse kepeng açık kalır.Eğer ki gitmezse direkt kepengi kapatırlar pratik olur.
bulutsuzgece Üye saylhamiosun' Alıntı: Lansman bir kepengin altında yapılmalı bence,herşey yolunda giderse kepeng açık kalır.Eğer ki gitmezse direkt kepengi kapatırlar pratik olur. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar acımasız bakmayın olaya
saylhamiosun' Alıntı: Lansman bir kepengin altında yapılmalı bence,herşey yolunda giderse kepeng açık kalır.Eğer ki gitmezse direkt kepengi kapatırlar pratik olur. Genişletmek için tıkla ... Bu kadar acımasız bakmayın olaya
braayn Üye 2,5 Gun sızıntı halen yok adamlar bu sefer sağlam geliyorlar herhalde ki büyüsü bozulmasın diye sızıntı vermiyorlar.
2,5 Gun sızıntı halen yok adamlar bu sefer sağlam geliyorlar herhalde ki büyüsü bozulmasın diye sızıntı vermiyorlar.
dakamon Üye Dexter Morgan' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 10 bin defa paylaşıldı sanki yeniymiş gibi.
Dexter Morgan' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 10 bin defa paylaşıldı sanki yeniymiş gibi.
Dexter Morgan Üye Endonezya FFC'den yeni bir Lumia cihazı olnay aldı. RM-1099 kodlu bir cihaz. Acaba Lumia 1030 olabilir mi?
Endonezya FFC'den yeni bir Lumia cihazı olnay aldı. RM-1099 kodlu bir cihaz. Acaba Lumia 1030 olabilir mi?
saylhamiosun Üye bulutsuzgece' Alıntı: Bu kadar acımasız bakmayın olaya Genişletmek için tıkla ... Yine de nazik ve toleranslı başladım ama cümleye Ürün de onların kepeng de,fakat portre bir bütünse eğer doğru fırça darbeleriyle bir şaheser ortaya çıkartılabilir.
bulutsuzgece' Alıntı: Bu kadar acımasız bakmayın olaya Genişletmek için tıkla ... Yine de nazik ve toleranslı başladım ama cümleye Ürün de onların kepeng de,fakat portre bir bütünse eğer doğru fırça darbeleriyle bir şaheser ortaya çıkartılabilir.
Rainesto Üye @Nawzil8: 3 days left! #WindowsInsiders, are you ready for the next chapter of #Windows10?
parberk99 Üye Emre aktaş' Alıntı: Nokia & Jolla Birleşmesi Yakındır Maalesef Microsoft'un En Güzel Becerebildiği İş Xbox. Genişletmek için tıkla ... Onuda beceremiyolar bence PlayStation 4'e bakınca
Emre aktaş' Alıntı: Nokia & Jolla Birleşmesi Yakındır Maalesef Microsoft'un En Güzel Becerebildiği İş Xbox. Genişletmek için tıkla ... Onuda beceremiyolar bence PlayStation 4'e bakınca
Serhan Üye Emre aktaş' Alıntı: Google Yaz Kardeşim Yıl Olmuş 2015 Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben onların ne demek olduğunu biliyorum. OTG DNS yazınca insan anlamıyor ??
Emre aktaş' Alıntı: Google Yaz Kardeşim Yıl Olmuş 2015 Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben onların ne demek olduğunu biliyorum. OTG DNS yazınca insan anlamıyor ??