ArMaGeDdOn_87
Üye
Bu resmen rezillik ya !!!!!!!2014
OTG DNS: WP10 2015'de Gelmesi Bekleniyor
Wifiye Girmeden Kapatamıyorsunuz PR
Mobile Veri Deneme Sürümü İle Geldi
2012 Symbian Belle
OTG DNS: Destekliyor
Wifi Mobil Veriyi Tek Tıkla Kapatıyorsunuz
Bu resmen rezillik ya !!!!!!!2014
2012 Symbian Belle
Elop: Symbian Teknolojiye Ayak Uyduramıyor Diye Windows Phoneyi Seçtik Allah'a Şükür Elop Artık Nokia'nın CEOsu Değil Yeni CEO Baya İyi İnsan Nedense Elop Efendi MeeGo Neden Öldürdüklerini SöylemediBu resmen rezillik ya !!!!!!!
En sevdiğim yönü de tek tıkla 2G-3G geçişiydi. Yıl 2015 hâlâ Android telefonumda böyle bir özellik yok2014
2012 Symbian Belle
artık jollanın 2.cihazını bekliyorum yada iPhone 6sElop: Symbian Teknolojiye Ayak Uyduramıyor Diye Windows Phoneyi Seçtik Allah'a Şükür Elop Artık Nokia'nın CEOsu Değil Yeni CEO Baya İyi İnsan Nedense Elop Efendi MeeGo Neden Öldürdüklerini Söylemedi
Nokia & Jolla Birleşmesi Yakındırartık jollanın 2.cihazını bekliyorum yada iPhone 6sWP devri yine bitmek üzere
Kaldı 2.5 gün inşallah güzel haberler gelir,o kadar para verdim,iPhone 6 yı almaktan da vazgeçtim ekim 2015 e kadar 920 yi kullanmaya devam edeceğim ve bu yüzden etkinliği sabırsızlıkla bekliyorumArkadaşlar konuyu Windows Mobile 10 dışına taşırmamaya özen gösterelim lütfen.
İyi forumlar.
Bilgisayarında hangi işletim sistemi varNokia & Jolla Birleşmesi Yakındır
Maalesef Microsoft'un En Güzel Becerebildiği İş Xbox.
Bence olmalıTanıtımdan sonra wp10 tırt çıkarsa sövmek serbest mi
Özgür dediğini düşündüm ve haklısın,hepsiburada.com dan verdiğim siparişimi iptal edip 21 ocağı bekleme kararı aldım. @bulutsuzgeceHayırlı olsun ama keşke 21 Ocak'tan sonraki duruma göre değerlendirseydiniz.
Neyse, güle güle kullanın.
Tanıtımdan sonra wp10 tırt çıkarsa sövmek serbest mi
Sistemi eksikleriyle sevdik bebek severmiş gibi. Hala da seviyorum kendi adıma ama w10 milattır benim için tamam ya da devam niteliği taşıyor.
Ozgur abiye katılıyorum ama kendi video ve muzik uygulamamız dururken 3.parti bir uygulamaya muhtaç kalmakda istemiyorum.İnşallah güzel şeyler olur.
Geliştiricilerin API imkanları ve erişim düzeyleri artsın.
Sistemin varsayılan uygulamalarının yerine geliştirici uygulamalarını varsayılan yapma imkanı gelsin.
Bir de USB OTG desteği ile bazı özelleştirmeler gelirse etkinlik en azından beklentileri bir nebze karşılamış olur.
Elbette daha fazlası gelirse kullanıcılar için hoş olur.
Forumumuzdaki tüm WP kullanıcılarına sesleniyorum:
Beklentilerinizi arayüz değişiklikleri üzerine kurgulamayın bence.
Tamamen sistem özellikleri ve yeni gelecek API'ler üzerine kurgulayın.
Daha önce de belirttiğim gibi; geliştiricilere yeni kod ve erişim imkanları (API'ler) getirilirse zaten onlar yapacakları uygulamalarla sistemi bizim istediğimiz gibi şekillendireceklerdir.
Böyle bir durumda, bizim istediğimiz özelliklerde arama ve klavye uygulamaları gelir, bizim istediğimiz kalitede MP3 ve video oynatıcıları gelir.
Ozgur abiye katılıyorum ama kendi video ve muzik uygulamamız dururken 3.parti bir uygulamaya muhtaç kalmakda istemiyorum.
Ben arayüzün genel hatlarının değişmemesini istiyorum. İşin çekirdeğine insinler arayüzü de daha kullanışlı ve derli toplu yapsınlar ama genel tasarımı bozmasınlar. Yoksa WP yi seçmemizin ne anlamı var. Yapacakları geliştirmelerin hepsini çekirdekte gerçekleştirsinler. Altyapıyı sağlamlaştırabildikleri kadar sağlamlaştırsınlar. TEmel sağlam oldumu gerisi de gelir her türlü.İnşallah güzel şeyler olur.
Geliştiricilerin API imkanları ve erişim düzeyleri artsın.
Sistemin varsayılan uygulamalarının yerine geliştirici uygulamalarını varsayılan yapma imkanı gelsin.
Bir de USB OTG desteği ile bazı özelleştirmeler gelirse etkinlik en azından beklentileri bir nebze karşılamış olur.
Elbette daha fazlası gelirse kullanıcılar için hoş olur.
Forumumuzdaki tüm WP kullanıcılarına sesleniyorum:
Beklentilerinizi arayüz değişiklikleri üzerine kurgulamayın bence.
Tamamen sistem özellikleri ve yeni gelecek API'ler üzerine kurgulayın.
Daha önce de belirttiğim gibi; geliştiricilere yeni kod ve erişim imkanları (API'ler) getirilirse zaten onlar yapacakları uygulamalarla sistemi bizim istediğimiz gibi şekillendireceklerdir.
Böyle bir durumda, bizim istediğimiz özelliklerde arama ve klavye uygulamaları gelir, bizim istediğimiz kalitede MP3 ve video oynatıcıları gelir.
otg dns ?2014
2012 Symbian Belle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?