bulutsuzgece
Üye
neden olmasın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
geçişler ve bazı özellikler güzel. Benim en uyuz olduğumuz şey geleneksel metro arayüzüne alakasız konseptlerin yapılması. Bunu beğnen insanlarında akıllarında bir android yada ios sevgisinin beğenisinin olması. Güzel konsept ama biraz daha uzun videolar yapsalar da özellikleri daha anlaşılır şekilde izlesekneden olmasın
Ben bu konsepti istiyoommmneden olmasın
Arkadaşlar bu konuyu kimse gündeme getirmemiş ama wp nin sitesinden satın alma geçmişime girip istediğim uygulamayı o listeden silebilmek isterdim . Böylece telefonumdan mağazaya girdiğimde en son kullandığım uygulamalara ulaşıp ; sıfırlama vs. gibi işlemlerden sonra uygulamaları karışıklık olmadan rahatça bulup tekrardan yükleyebilirim . Telefonu ilk aldığımda yüklediğim , yayından kaldırılan veya bir kere indirip direkt sildiğim uygulamalar hala listede ve istediğim uygulamaları o karışıklık içinden bulmam çok zor oluyor .
Maalesef Windows Mağazalar böyle. Umarım W10'da giderilir.Arkadaşlar bu konuyu kimse gündeme getirmemiş ama wp nin sitesinden satın alma geçmişime girip istediğim uygulamayı o listeden silebilmek isterdim . Böylece telefonumdan mağazaya girdiğimde en son kullandığım uygulamalara ulaşıp ; sıfırlama vs. gibi işlemlerden sonra uygulamaları karışıklık olmadan rahatça bulup tekrardan yükleyebilirim . Telefonu ilk aldığımda yüklediğim , yayından kaldırılan veya bir kere indirip direkt sildiğim uygulamalar hala listede ve istediğim uygulamaları o karışıklık içinden bulmam çok zor oluyor .
konseptin adı ne?Bende video filan hiç birşey gözükmüyordaneden olmasın
Ulan bir şey unuttum ama ne diye düşünüp duruyordum. Görünce hatırladım; konu adını değiştirecektim benim yerime halletmişlerEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Harikulade ya bu telefon olsun daha ne isteyebilirim bilmiyorumneden olmasın
Uygulama isimlerini yedeklediği için geri kurar zaten sıfırlayınca. Ama temiz kurulum yaparsanız kurmaz, onda da eğer en çok kullandığınız uygulamalar belli ise linklerini kaydederseniz bence sorun çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?