Aybin.Kilic
Üye
Minimum değerlerde değil , Maximum değerlerde yaşamak lazım hayatı. Hele ki iş teknolojik aletler olunca değişiyor.Ram konusunda katılmıyorum arkadaşım sana. 6.5 senelik süreçte 6 senedir Windows7 kullanıyordum. hp pavilion dv5 1235 laptoptan. Ne şişme ne de kasma yaşadım cod zombili oyunu bile oynuyordum. Şimdi de 8.1 kurulu oek kullanmıyorum ama 7 den daha hızlı iki kat kadar veri işlemede ve taşıma kopyalama gibi işlerde. Gittikçe düzeliyor her geçen sürümde şahsi fikrim
Ram 3 gb
Ekran kartı 512mb
Ve işlemci pent. Core 2 duo T6600(sanırım) cache bellek 6mb(!)
Al kumandayı ver filmlerin gözüne gözüne
Al uzaktan kumandayı eline ver filmlerin gözüne gözüne
Uygulama açısından dediğiniz kısmen doğru olabilir ama iş uygulama kalitesine gelince işin açığı fark atar. Ölümüne Lumia diyen bir kişi olarak söylüyorum bunuBiri bana wp store ile Google olay arasında clash ve retrica dışında bir fark söyleyebilir mi??
Minimum değerlerde değil , Maximum değerlerde yaşamak lazım hayatı. Hele ki iş teknolojik aletler olunca değişiyor.
Win 7 için 4 gb ram lafımın arkasındayım, bir yerde 2gb boş ram lazım oluyordu. Sistem içinde 1 - 1.5 ram. Ekran kartı da ramdan çalıyorsa 4 gb ram hayli hayli iş görecek bir tercih olur. Yoksa Windows 7 ye 1 gb ramda yeter, ana kısmak zorunda kalırsın bazı şeyleri.
Windows 8 içinde 8 GB ram üst sınırdır benim gözümde. 2-4 gb ramla eh işte derim ben.
Hele bir sahibi açıklasın biz de gereken değişiklikleri yaparız. Amma büyük ihtimalle 20 ocakta yaparız
Abi yılın son gecesi bitmeden önce güzel wp10 haberleri bekliyoruz senden.
Daha seneye derken kaldı 3 hafta :-)Sayılı gün çabuk geçer.20 ocağa ne kaldı şurada: :
Pfd Mayısta gelir bence kararlı sürüm'de ağustos ayında gelmeye başlar. Aynı wp8.1 gibi olabilir.WP10 en iyi ihtimalle 2. çeyrekte veririler bence
Ama bazı hesapları unuttunuz değerli insan. Wm 6.5 ayrı wp ise v7 den başladı yani şuan wp v1.6+wm v6.5 =wp V8.1=2015 total wm10 yani Microsoft wp yi versiyon hatası hem yaptı hem de göze hızlı görünsün diye mantıklı davrandı . Çünkü Windows mobile zaten 2000 lerden 2010 lara kadar baya toparlandi ve şu an ki android in yaptığı çoğu şeyi yapabiliyor du. Ama ms yeni karar ile sistemi kökten değiştirdi hersey sil baştan . Lakin android ve IOS almış başını gidiyordu . Halbuki wm7 ile devam edip sistemi özgür bıraksaydi şu an elimde note serisi değil müthiş bir windows lu cihaz olurdu . Ama yinede wp yi kısıtlama olarak sevmesem bile hızına sadeliğine hayranım . Sonuç ne oldu . Olan zaman kaybı ve nokia gibi biri yıkıldı . Aslında nokia ms den önce kendini yıktı dokunmatigi Symbian na uyarlayamadi. Meeguyu hiçe saydı . Nokia geri kafalı oldukça kaybetti . Hele window mobile gelsin emin olun en stabili sade si o olur .Sanki google daha hızlı. Her sene bir küçük android güncellemesi yapıyordu ve yıllar sonra bekleye bekleye 5.0 geldi.
2013 Wp8.0 vardı, 2014 Wp8.1 ve 2015 W10 geliyor.
Android aldım mı doğru bekleyecek bir şey yok çünkü zaten güncelleme ya yarım sene sonra gelir yada hiç gelmez.
Bekle bekle diyenler kendilerine baksınlar. Bir yandan seneler sonra 4'den 5'e geçen sistem bir yandan her sene bir sürüm atlayan ama 7'den 8'e pek birşeyler değişmeyen bir sistem(ios).
Android 4.0 2011'de çıkmış ve tam tamına 3 sene sonra gelmiş 5.0. Daha neden bahsediyorsunuz.
Wp8.1 Wp9 olarak sayarsak. 2013 wp8.0, 2014 wp9 ve 2014 wp10.
Kim bu kadar güncelleme veriyor bir söyleyin bana. Aradaki update'leri saymıyorum bile dikkat ettiyseniz. Biz bir kaç ay aralıklı güncelleme alırken siz hiç yada seneler sonra alıyorsunuz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğru. Adamlar 7 senede yaptıkları sistemi bir çırpıda sildi attı. Halbuki ara yüzü modernleştirip o zamanlar tam iphone zamanlarında baştan app store ile rekabete girseydi bugün android'ın yerinde wm olurdu. Yazık ettiler.Ama bazı hesapları unuttunuz değerli insan. Wm 6.5 ayrı wp ise v7 den başladı yani şuan wp v1.6+wm v6.5 =wp V8.1=2015 total wm10 yani Microsoft wp yi versiyon hatası hem yaptı hem de göze hızlı görünsün diye mantıklı davrandı . Çünkü Windows mobile zaten 2000 lerden 2010 lara kadar baya toparlandi ve şu an ki android in yaptığı çoğu şeyi yapabiliyor du. Ama ms yeni karar ile sistemi kökten değiştirdi hersey sil baştan . Lakin android ve IOS almış başını gidiyordu . Halbuki wm7 ile devam edip sistemi özgür bıraksaydi şu an elimde note serisi değil müthiş bir windows lu cihaz olurdu . Ama yinede wp yi kısıtlama olarak sevmesem bile hızına sadeliğine hayranım . Sonuç ne oldu . Olan zaman kaybı ve nokia gibi biri yıkıldı . Aslında nokia ms den önce kendini yıktı dokunmatigi Symbian na uyarlayamadi. Meeguyu hiçe saydı . Nokia geri kafalı oldukça kaybetti . Hele window mobile gelsin emin olun en stabili sade si o olur .
Değil miDoğru. Adamlar 7 senede yaptıkları sistemi bir çırpıda sildi attı. Halbuki ara yüzü modernleştirip o zamanlar tam iphone zamanlarında baştan app store ile rekabete girseydi bugün android'ın yerinde wm olurdu. Yazık ettiler.
Kernel'i ve ara yüzü değiştirmek yerine komple 0'dan başlayarak hem androidin önünü açtı hemde kendi topuğuna sıktı.
Symbian'da aynısı rakipleri ciddi almadı ve sistemi yeni modaya uydurmadı ve sonuç belli.
Oku bakalım kaç senedir yerinde sayıyor ve ne zaman adam olmuş ve bunun için ne kadar gerekmiş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?