papakudioflu
Emekli Yönetici
Masrafa gerek yok. Bu fiyata en iyisi.512 mb ramla win7-8 kasım kasım kasılır bende. Win7 için bence 4 gb ram , win8 içinde 8 gb ram lazım. O laptopa o masrafı yapmaya değmez. Belki ilerde yeni pc yada laptop alırsam o zaman bakacağım.
512 mb ramla win7-8 kasım kasım kasılır bende. Win7 için bence 4 gb ram , win8 içinde 8 gb ram lazım. O laptopa o masrafı yapmaya değmez. Belki ilerde yeni pc yada laptop alırsam o zaman bakacağım.
512 mb ramla win7-8 kasım kasım kasılır bende. Win7 için bence 4 gb ram , win8 içinde 8 gb ram lazım. O laptopa o masrafı yapmaya değmez. Belki ilerde yeni pc yada laptop alırsam o zaman bakacağım.
bende Vistadan bunaldım o yüzden Win 10 gelsede alsakWindows 7, Windows Vista'dan daha iyi.
İnşallah Windows 10 (Hem PC hem mobil platformda) hepsinden daha iyi olur.
Ram konusunda katılmıyorum arkadaşım sana. 6.5 senelik süreçte 6 senedir Windows7 kullanıyordum. hp pavilion dv5 1235 laptoptan. Ne şişme ne de kasma yaşadım cod zombili oyunu bile oynuyordum. Şimdi de 8.1 kurulu oek kullanmıyorum ama 7 den daha hızlı iki kat kadar veri işlemede ve taşıma kopyalama gibi işlerde. Gittikçe düzeliyor her geçen sürümde şahsi fikrim512 mb ramla win7-8 kasım kasım kasılır bende. Win7 için bence 4 gb ram , win8 içinde 8 gb ram lazım. O laptopa o masrafı yapmaya değmez. Belki ilerde yeni pc yada laptop alırsam o zaman bakacağım.
Neyse ben hala kardayım. 725'e geldi kampanya ileOlur böyle şeyler
Önceden de vardı böyle bir şey. Şimdi konu tekrardan alevlendi. Kısacası Rudy Huyn bunu desteklemiyor. Ben de desteklemeyenlerdenimRudy Huyn dan bir haberler var... Android uygulamaları ile ilgili birşeyler demiş. Gelecek sanırım sonunda WP ye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rudy Huyn dan bir haberler var... Android uygulamaları ile ilgili birşeyler demiş. Gelecek sanırım sonunda WP ye
Önceden de vardı böyle bir şey. Şimdi konu tekrardan alevlendi. Kısacası Rudy Huyn bunu desteklemiyor. Ben de desteklemeyenlerdenim
Bu sorun çözülse zaten platformun önü açılacak. Blackberry 10 şu an Android uygulamalarıyla ilerliyor ve sonu pek de iyi değil.Bende şahsen böyle birşeyi desteklemiyorum fakat, mağazanın geride kaldığı da aşikar yani. Benim için sorun olmasa da şuan çoğu kişinin sistemi seçmeme sebeplerinin başında gelen durum. Ama bu sorunlarının da bir an önce çözülmesi gerekiyor, WP nin piyasaya tutunabilmesi için.
Rudy Huyn dan bir haberler var... Android uygulamaları ile ilgili birşeyler demiş. Gelecek sanırım sonunda WP ye
tek fark android market ne alırsan 1 milyoncu gibiBiri bana wp store ile Google olay arasında clash ve retrica dışında bir fark söyleyebilir mi??
tek fark android market ne alırsan 1 milyoncu gibiyok yok her şey var.
Snapchat, candy crush soda, hayday, dead trigger 1 ve 2, counter Strike, chrome, firefox ve birçok böyle alışveriş mağazalarının falan appleri. Ha birde işte böyle mesela özel appler var arabayı uzaktan kontrol edebilmek için falan yada oyuncak helikopterler için.Biri bana wp store ile Google olay arasında clash ve retrica dışında bir fark söyleyebilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?