Aybin.Kilic
Üye
Sabri Reyizin Barcelona'ya attığı golü (!) ararken, kendimi bir anda bu konuda buldum. Ne ara buraya geldim ben bile bilmiyorum.?Bu güzel bir olay. Merakla bekliyoruz. Ha bu arada @papakudioflu abi wp10 ile ilgili bir konu mu açsan acaba? Gelebilecek yenilikleri yazsan ve bir de gelebileceği tarihi falan? Bence ayrı bir konu olarak devam edelim oradan
otg miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nawzil oyunlarına devam ediyor
Kısaca "WP 8.1 betası boyunca pek çok özellik sızdırdım. Çoğu WP 8.1 ile geldi ama bazıları gelmedi. Windows 10 ile gelecekler mi?" diyor?
Neler olabilir acaba
4x2 olan kutucuk ekranın yatay olarak kullanılabileceği sinyalini veriyor olabilir mi acaba ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tahminimce kutu boyutları
Büyük ihtimalle Windows 10 ücretsiz olacakİşin gerçeği WP 10 nasıl olacak merak ediyorum hatta Pc de alacam ama 8,1 den geçiş yapsınlar da direk olarak 10 alsam
Bizim Dediğimiz pc içinBen Hic Android Ücretli Bir Versiyonunu Görmedim Ücretli Yapsaydı Kendini Rezil Ederdi Nokia Ettikleri Gibi...
Pc için olan Windows dan bahsediliyor. Ne yapsın adamlar reklam mı koysunlar?Ben Hic Android Ücretli Bir Versiyonunu Görmedim Ücretli Yapsaydı Kendini Rezil Ederdi Nokia Ettikleri Gibi...
Minecraft Kendi Sistemi için 15TL Ücretli Yapan Bir Firma Mobile Kıyak mı Geçecekti..Bizim Dediğimiz pc için
Bilgisayarları Ücretsiz Satıyorlar Sanırım...Pc için olan Windows dan bahsediliyor. Ne yapsın adamlar reklam mı koysunlar?
Ne yani bilgisayarları microsoft mu satıyor ? microsoft'un bilgisayarı mı var ?Minecraft Kendi Sistemi için 15TL Ücretli Yapan Bir Firma Mobile Kıyak mı Geçecekti..
Bilgisayarları Ücretsiz Satıyorlar Sanırım...
Surface Microsoft Satıyor Değil mi?Ne yani bilgisayarları microsoft mu satıyor ? microsoft'un bilgisayarı mı var ?
Microsoft yazılımı yapar şirketler de bu yazılımı bilgisayarlarında kullanmak için microsoft'a para öderler kullanıcıda içinde windows olduğu için o bilgisayarı alır o şirkete para öder eğer yeni bilgisayar ise
değilse aktivasyon için para kullanıcıdan microsoft'a ödenir. microsoft yazılımı ücretsiz dağıtırsa bu döngü nasıl sağlanacak açıklar mısınız ?
evet surface tablet ama, ve microsoft yazılım şirketi öyle değil mi ? bütün şirket 3-5 model tablet ile nasıl ayakta kalabilir ?Surface Microsoft Satıyor Değil mi?
Zaten alırken tabletin parasını veriyosun işletim sisteminin değilSurface Microsoft Satıyor Değil mi?
8.1 kullanıcılarına kesinlikle ücretsiz vermeliler. Vereceklerde. 8.1 in sevilmeyen çok eleştrilen yönlerini kaldırıyorlar win10 ile. Paralı yaparlarsa millet win7 ye geçer valla korsan morsan olsa bile geçer. Win 10 u ben win7 sahiplerine uygun bir fiyatla yükseltme imkanı tanısalar süper olur.Büyük ihtimalle Windows 10 ücretsiz olacak
Aslında Windows Phone sahiplerine pc için ücretsiz Windows 10a güncelleme fırsatı verseler hem pc hem mobil için Windows 10un kullanımını baya artırırlar ama yapacaklarını sanmam.8.1 kullanıcılarına kesinlikle ücretsiz vermeliler. Vereceklerde. 8.1 in sevilmeyen çok eleştrilen yönlerini kaldırıyorlar win10 ile. Paralı yaparlarsa millet win7 ye geçer valla korsan morsan olsa bile geçer. Win 10 u ben win7 sahiplerine uygun bir fiyatla yükseltme imkanı tanısalar süper olur.
Yapmazlar.Aslında Windows Phone sahiplerine pc için ücretsiz Windows 10a güncelleme fırsatı verseler hem pc hem mobil için Windows 10un kullanımını baya artırırlar ama yapacaklarını sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?