Bence arama tuşuna direkt olarak cortana gelcek.herzaman olduğu gibi yeni gelen sistem eskisini aratacak emin olun.bu güne kadar herşeyin eksiksiz olduğu bi sistem yada cihaz gören duyan oldu mu.varsa söyleyin yarın ondan alacam
Herkes windows ta İE den çok şikayetçi insanlar İE yi chorome u indirmek için kullanırdı sadece. Acaba MS bunu gördü ve en baştan bir tarayıcı mı yapacak. Klasik İE ye veda ediyor olabiliriz. Biliyorsunuz yavaşlığı ile ünlüdür. Ciddi teknoloji sitelerinde sürekli eleştirilirdi ve en baştan bir tarayıcı yazılması tavsiye edilirdi MS ye. Belkide bu işi yapıyorlardır şu an. Bekleyip göreceğiz. Sonuçta W10 için şimdiye kadar ki tüm windowslardan farklı olacak ve yeni bir dönemin kapılarını aralayacak bu sistem diyorlardı. Bakalım... @papakudioflu
Herkes windows ta İE den çok şikayetçi insanlar İE yi chorome u indirmek için kullanırdı sadece. Acaba MS bunu gördü ve en baştan bir tarayıcı mı yapacak. Klasik İE ye veda ediyor olabiliriz. Biliyorsunuz yavaşlığı ile ünlüdür. Ciddi teknoloji sitelerinde sürekli eleştirilirdi ve en baştan bir tarayıcı yazılması tavsiye edilirdi MS ye. Belkide bu işi yapıyorlardır şu an. Bekleyip göreceğiz. Sonuçta W10 için şimdiye kadar ki tüm windowslardan farklı olacak ve yeni bir dönemin kapılarını aralayacak bu sistem diyorlardı. Bakalım... @papakudioflu
Yavaşlığıyla ünlü diyorsunda o bilgisayarda öyle.Telefonda gayet hızlı çalışıyor..Ve ben ie ye veda sözünün bilgisayarlar için değil telefonlar için söylediğini düşünüyorum nede olsa telefon bölümündeyiz.Ama ali kemal abi cevaplamadıkça bu konuda sayfalarca uzarda uzar tamda adminlerin istediği birşey forum ne kadar canlıysa internet sıralamasında üstte
Yavaşlığıyla ünlü diyorsunda o bilgisayarda öyle.Telefonda gayet hızlı çalışıyor..Ve ben ie ye veda sözünün bilgisayarlar için değil telefonlar için söylediğini düşünüyorum nede olsa telefon bölümündeyiz.Ama ali kemal abi cevaplamadıkça bu konuda sayfalarca uzarda uzar tamda adminlerin istediği birşey forum ne kadar canlıysa internet sıralamasında üstte
Bir şey değişirse ikisi içinde değişir. Sonuçta tek bir ie var. Senin hızlı dediğin telefonda sebebi de çok fazla ağır grafiksel işlemci zorlayan sayfaların olmamasından. Ayrıca chorom a göre çok ta eksiği var. Html5 test bi yap bakalım göreceksin farkı. Hızlı fakat işlevsellik açısından kötü durumda İE telefonda.
Neyse asıl mevzu şurdan çıkmış, İnternet Explorer ın eski şefi şirketi terk etmiş. Buradan yola çıkarak Ali abi bize o yazıyı yazdı sanırım. Ve İE12 ye hazır olun
teori1: ya mağaza ortak olmuyor mu w10 ile? şimdi windows mağazasında ne kadar browser varsa telefona da gelecektir, dolayısıyla ie'ye ve ie tabanlı diğer browserları kullanmak zorunda olmayacağız.
teori2: ie'nin adı değişiyor ve baştan yeni bir tarayızı yapmış olabilirler (pek sanmıyorum ama) windows browser :P
teori3: @papakudioflu Ali abi bugün açıklar herkes nefes alır