dakamon
Üye
Elop çıkıp Nokia yı nasıl bu hallere getirdiğini açıklasın bombayı patlatsınEn son Elop'un çıkıp 1520 1320 ve 2520 ile beraber Instagram ve Temple Run2 yi duyurduğunu hatırlıyorum. Ne günlerdi yaOnun gibi bir etkinlik olması dileğiyle
aynen Elop Efendi Olmasaydı Belle, Meego, Meltemi OS, Muhtemelen Kullanıyor Olurduk Şuan!Elop çıkıp Nokia yı nasıl bu hallere getirdiğini açıklasın bombayı patlatsın
Elop mu ? Neyse ben susuyorum. Anlayan anladı...En son Elop'un çıkıp 1520 1320 ve 2520 ile beraber Instagram ve Temple Run2 yi duyurduğunu hatırlıyorum. Ne günlerdi yaOnun gibi bir etkinlik olması dileğiyle
Elop mu ? Neyse ben susuyorum. Anlayan anladı...
Elop çıkıp Nokia yı nasıl bu hallere getirdiğini açıklasın bombayı patlatsın
O Şahıs Olmasaydı windows Phoneden Daha Güzel Daha Akıllı Sistem Kullanıyor Olacaktın Meltemi Os'un Çıkmasınıda O Engelledi Zaten..Elop'u ben de sevmiyorum ama hani kader denen şey bu olsa gerek yani. Yapacak bir şey yok. En son gördüğümüz düzgün etkinlik oydu. 1 yıl gibi bir zaman geçti ve instagram hala beta. İhtiyaç var şu an öyle bir etkinliğe
Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Çoğunuzdan daha fazla telefon kullanmışımdır, eskiden telefon alıp satan bir dükkanımız vardı. Ben Symbian 3ü de geldiği an kullandım, Türkiye'ye gelmeyen Nokia N900 ü de, Windows Mobile telefonları ve Windows Phone 7 serisini falan da. Dediğim şeyi sen yanlış anladın. Demek istediğim şey bunun olacağı varmış. İstediği kadar akıllı vs sistem olsun bunun bu şekilde olacağı varmış. Ona bakarsan Nokia ilk iPhone çıktığında video çekemiyor, mms atamıyor diye dalga geçiyordu. Sonrasında neden iOS'un önünü kesemedi? Oysa o sırada saçmalamayıp Symbian 3ü sürseydi piyasaya hala nokia kullanırdı insanlar ama onlar ne yaptı? Tekrarlıyorum, bu Nokianın kaderiymiş. Olmuş olaylara takılmamak gerek.O Şahıs Olmasaydı windows Phoneden Daha Güzel Daha Akıllı Sistem Kullanıyor Olacaktın Meltemi Os'un Çıkmasınıda O Engelledi Zaten..
Neyse Yeri Burası değil Meego Türkiye Sayfasına Bakabilirsin..
Bence mobil konusunda şu son yıllarda Nokia da Microsoftta stratejilerini çok iyi değerlendiremediler. Hani ellerinde hazır olan teknoloji vardır da daha çok para kazanmak için bu teknolojiyi yıllara bölüp parça parça vermek isterler ya. Nokia bunu çok abarttı. Var olan teknolojisini kademeli olarak satmak isterken hakikaten çok abarttı ve rakipler daha önce davrandı. Elindekileri geliştirme konusunda da çok yavaş davranınca hepten geride kaldı. Microsoft elindeki Kinect teknolojisini ne kadar zamandır kullanıyor? O teknolojiyi mobile indirgemesi çok mu zor? Bence durum buna benzer birşey.
Epey komplo teorileri ürettim gibi görünüyor ama ben inanıyorum bunlara.
Çok sığ düşünceler bunlar. Nokia'nın yakın geçmişini bilmeyen de anlatılanlara inanır.O Şahıs Olmasaydı windows Phoneden Daha Güzel Daha Akıllı Sistem Kullanıyor Olacaktın Meltemi Os'un Çıkmasınıda O Engelledi Zaten..
Neyse Yeri Burası değil Meego Türkiye Sayfasına Bakabilirsin..
Şöyle de düşünülebilir; yıllık 11 milyon adede düşen ve düşmeye de devam eden satışları 34 milyon civarında çıkarttı. Elop geldiği dönemde sarılmayı bu o dönemki bilançoyla belki de 7.2 milyar dolar da etmeyebilirdi cihazlar operasyonu. Çok iyi hatırlıyorum 6 ayda 5 milyar dolara yakın nakit stoğu 2 milyar doların altına inmişti. Kolay değil 130 bin çalışan barındırmak. Hem de bu çalışanlar Avrupa ve Kanada gibi en alt maaşın 2000-2500€ olduğu yerlerden.Nokia'nın çöküşü; akıllı telefon pazarının değişim ivmesine "yazılım ve donanım olarak" yeterince ayak uyduramamasından kaynaklandı.
Ali Kemal'in de belirttiği gibi bunda bütün suçu Elop'a yüklemek doğru olmaz.
Çünkü ondan önce başlamış bir çöküş ve düşüş ivmesi var.
Ha ancak şu söylenebilir; Elop da bu süreçte çöküşten kurtaracak hamleler yapmadı/yapamadı; iyi bir kaptan olamadı.
OS yapı numaraları hakkında konuşmayı bırakıp detaylar ve özellikler hakkında konuşmaya başlayalım diyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yakında sızıntılar başlayacak anlaşılan
Ya artık başlasın ya. Valla can sıkıntısından kafayı yicez. Winciler 10 u kullanıyorlar rahat rahat. Biz hala sızıntı bile göremedik. Sanırım ocak 21 de verecekleri detayları öncesinde sızıntı olarak verecekler gibi geliyor banaOS yapı numaraları hakkında konuşmayı bırakıp detaylar ve özellikler hakkında konuşmaya başlayalım diyor.
Tabi hemen başlar ekranı görüntüsü isteyenler başladı
Gerçekten başlaması gerekiyorOS yapı numaraları hakkında konuşmayı bırakıp detaylar ve özellikler hakkında konuşmaya başlayalım diyor.
Tabi hemen başlar ekranı görüntüsü isteyenler başladı
Güya yıl bitmeden gdr2 de gelecekti
Gıcıklığına 31 aralıkta verirlerGüya yıl bitmeden gdr2 de gelecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?