ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Ben denemiştim ama daha güncelleme gelmemişti aylar önceydi, ufak da olsa yeni güncellemeler gelmiştir, 1 ay sonra yüklemeyi düşünüyorum.Yükleyip deneyen var mı ?
Dün yükleyip kısa bir süre deneyimleme şansım oldu.Yükleyip deneyen var mı ?
Sürücünün desteklemesi lazım, en güncel sürümde gösterir ama eski ekran kartlarında sadece % görünebiliyor, göstermiyorsada nvidianın gelecekteki çıkaracağı sürücülerle destek sağlanabilir...Görev Yöneticisin'den ekran kartı sıcaklığı geleceği söyleniyordu ama ben öyle bir şey göremedim.
Windows araçları eskiye nazaran çok hızlandırıldı.Disk Temizleme aracını
Yok ya aynı . Ssd hızlıWindows araçları eskiye nazaran çok hızlandırıldı.
Hızlanma çok var, mesela önceden disk temizleme, disk birleştirme vb. araçlar daha yavaş tarayıp sonuç veriyordu, şimdi diski daha hızlı tarıyor.Yok ya aynı . Ssd hızlı
Dün yükleyip kısa bir süre deneyimleme şansım oldu.
Gözle görülür çok fazla bir değişim yok. Örneğin; Görev Yöneticisin'den ekran kartı sıcaklığı geleceği söyleniyordu ama ben öyle bir şey göremedim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onun dediği farklı bişey. Normalde evet oradan bakılıyor ama ekran kartını en güncel sürüme yükseltmesi lazım, ayrıca eski cihazlarda destekmeyebiliyor. Sonraki sürümlerde destek genişletilebilir...GPU kısmından görebilirsin.
Ekran kartı güncel. Ve, eski bir kart değil. Ama, Bazı kart modelleri dekteklenmiyor olabilir.Onun dediği farklı bişey. Normalde evet oradan bakılıyor ama ekran kartını en güncel sürüme yükseltmesi lazım, ayrıca eski cihazlarda destekmeyebiliyor. Sonraki sürümlerde destek genişletilebilir...
İşte o desteklenmeyenlere eski diyoruz ama sonraki büyük güncellemelerde destek gelebilir. Gpu model neydi ?eski bir kart değil. Ama, Bazı kart modelleri dekteklenmiyor olabilir.
GTX1080İşte o desteklenmeyenlere eski diyoruz ama sonraki büyük güncellemelerde destek gelebilir. Gpu model neydi ?
WDDM sürümyle alakalı olabiliyor en az 2.0 olması gerekiyor diyorlar, şu sayfayı inceleyin, ek yükleme yada sonraki sürümde destek gelecektir...GTX1080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?