Windows 10 Mağaza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aesir_3

aesir_3

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 Mağaza Sorunu
Merhaba,Windows 10'u ilk yüklediğimde her şey sorunsuz bir şekilde çalışıyordu fakat bir süre sonra Mağaza ve Mağaza uygulamaları açılmamaya başladı. Mesela her hangi bir mağaza uygulaması açmaya çalıştığımda "Bu uygulama açılamıyor. ... ile ilgili bilgi almak için mağazaya git" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum. Ve mağazaya git linkine tıklayınca mağaza açılmıyor. Bir kaç şeyi (powershell vb) denedim fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba

Rygebin

Rygebin

Üye
Bende de öyle oluyordu windows update güncellemelerini kontrol edip kullanıcı imzanızı ayarlayın ,düzelecektir.

aesir_3

aesir_3

Üye
cevbınız için teşekkür ediyorum. bilgisayarım güncel görünüyor. lakin kullanıcı imzası kısmını anlamadım

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
cevbınız için teşekkür ediyorum. bilgisayarım güncel görünüyor. lakin kullanıcı imzası kısmını anlamadım
Hocam hesap ayarlarına girin orada bir form doldurtur veya güvenli kimlik için yeniden yapılandırma ister. Bunu istemiyorsanız one note veya office Mobile varsa bilgisayarda oraya girin sizden direk isteyecektir. Oraya girin güvenli imzanız olacak. Bilgisayarınızı da artık onunla açacaksınız.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ekranın sağ alt köşesindeki BILDIRIM'ı açınız, TÜM AYARLAR, HESAPLAR, HESABINIZ'a giriniz..
ORADA bunun yerine bir windows Hesabı ile Bilgisayarı Açınız menüsü'ne giriniz.
Orada microsoft hesabınızı ve size önerilen yolları takip ederek gerekli tanıtımı yapınız,
bu tanıtımdan sonra mağazaya girişte sorun olmayacaktır.

Şayet bu işlem yeterli gelmez ise
Bilgisayara oturum açma ekranında administrator hesabının görünür ve aktif olabilmesi için
yönetici istemi ile DOSTA cmd açın. net user administrator /active:yes komutu gözükür hale getirecektir.
administrator olarak oturumu açın ve tekrar mağazaya girişi kontrol ediniz..

• Beğen
aesir_3

aesir_3

Üye
Hocam hesap ayarlarına girin orada bir form doldurtur veya güvenli kimlik için yeniden yapılandırma ister. Bunu istemiyorsanız one note veya office Mobile varsa bilgisayarda oraya girin sizden direk isteyecektir. Oraya girin güvenli imzanız olacak. Bilgisayarınızı da artık onunla açacaksınız.
sanırım yerel hesap oluşturmayı kasettiniz. office mobile yok bilgisayarımda ve one note sıkıntısız bir şekilde oturum açtı yani bir şey istemedi

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
sanırım yerel hesap oluşturmayı kasettiniz. office mobile yok bilgisayarımda ve one note sıkıntısız bir şekilde oturum açtı yani bir şey istemedi
Evet bende öyle çözülmüştü :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Yok arkadaş ne lanet sistem windows 10 çok ama çok zorluyor pc yi windows 7 ye dönüyorum.eskiden oynayıp 1 saatin sonunda kasmaya başlayan oyunum şimdi dk sina kasıyor 4 gb ram %85 dolu bu ne ya fan desen zaten son güçte yanıyor pc

aesir_3

aesir_3

Üye
Ekranın sağ alt köşesindeki BILDIRIM'ı açınız, TÜM AYARLAR, HESAPLAR, HESABINIZ'a giriniz..
ORADA bunun yerine bir windows Hesabı ile Bilgisayarı Açınız menüsü'ne giriniz.
Orada microsoft hesabınızı ve size önerilen yolları takip ederek gerekli tanıtımı yapınız,
bu tanıtımdan sonra mağazaya girişte sorun olmayacaktır.

Şayet bu işlem yeterli gelmez ise
Bilgisayara oturum açma ekranında administrator hesabının görünür ve aktif olabilmesi için
yönetici istemi ile DOSTA cmd açın. net user administrator /active:yes komutu gözükür hale getirecektir.
administrator olarak oturumu açın ve tekrar mağazaya girişi kontrol ediniz..
ne yazık ki işe yaramadı

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
ne yazık ki işe yaramadı

Uygulama lisanslarını eşitleme

Uygulama lisansının bilgisayarınıza yüklü lisansla aynı olmaması durumunda uygulama çalışmayı durdurabilir.

Uygulama lisanslarınızı eşitlemek için aşağıdaki adımları izleyin:

Windows Mağazası'nı açmak için Başlangıç ekranında Mağaza öğesine dokunun veya tıklayın.

Parmağınızı ekranın sağ tarafından içeri doğru kaydırın ve Ayarlar'a dokunun.
(Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine gidin, fare imlecini yukarı çıkarın ve Ayarlar'a tıklayın.)

Uygulama güncelleştirmeleri’ne dokunun veya tıklayın.

Lisansları eşitle’ye dokunun veya tıklayın.

Uygulamayı yeniden yükleme

Uygulamalarınız güncelse ve lisanslarınız eşitlendiyse sorunu düzeltmek için uygulamayı yeniden yükleyebilirsiniz.

Uygulamayı yeniden yüklemek için şu adımları izleyin:

Başlangıç ekranında, kaldırmak istediğiniz uygulamayı aşağı çekin veya sağ tıklayın, Kaldır’a ve tekrar Kaldır’a dokunun veya tıklayın.

Windows Mağazası’nı açmak için Mağaza’ya dokunun veya tıklayın.

Hesap'a ve ardından Uygulamalarım'a dokunun veya tıklayın.

Yüklemek istediğiniz uygulamayı aşağı çekin veya sağ tıklayın ve ardından Yükle'ye dokunun veya tıklayın.

Üst Alt