Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows 10 java (TAMAMLANDI)
Sponsorlu Bağlantılar
Burak Gevranlı
Üye
ben yüklerim nereye?
HELL BREAKER
Üye
Konu Sahibi
Pc den yüklemek gerekiyo yoksa indirince hata verir denedim yada Android telefondan
Çalışıp çalışmadığını yazarsanız çözüm buluruz ama benim denemelerimde her ekran modelinde sorunsuz çalıştı
RF 2016 çıktımı? Çıktıysa linkbat mesajdan
Çıktıysa yaparız 15 i yaptım 16 yıda yapayım bari
omer.talha
Üye
bunu indireceğimimi düşünüyorsun şaka şaka teşekkür
MAERKEK
Moderator
Kardeş eline koluna sağlık fakat benim 6230i için ayarlarsan sevinirim birde ben site eklentilerini indiremiyorum direkt link verebilir misin ? (dedomil net gibi)
Kardeş eline koluna sağlık fakat benim 6230i için ayarlarsan sevinirim birde ben site eklentilerini indiremiyorum direkt link verebilir misin ? (dedomil net gibi)
Dokunmatik değilse çalışır bu arada qfs den indir sorunsuz iner alternatif link yani olmazsa dosya.co var oda olmadı drive var oda olmadı maxicep var daha ne yapayım?
Dokunmatik değilse çalışır bu arada qfs den indir sorunsuz iner alternatif link yani olmazsa dosya.co var oda olmadı drive var oda olmadı maxicep var daha ne yapayım?