Windows 10 Internet Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

fntked

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 Internet Sorunu
Merhabalar,
Akşam Windows 10 güncellemesini onayladım ve bilgisayar yeniden açıldığında internete girmiyordu. Başka pc ve telefonlar wifidan girebiliyor. Bu pc telefonun wifi ına da bağlanmıyor. internette yazan bir çok şeyi denedim olmadı. bağlı görünüyor ancak uygulamalar ve tarayıcı çalışmıyor

MaxipmaN

Üye
Wifi ve ethernet driverlerini guncellemeyi dene son surum degil ise. ayri ayri driverlari vardi galiba aygit yoneticisi tam aklimda canlanmiyor suan. ben wifi driverini guncellemistim guc bela indirdim. fakat degisik formatli dosya indi. kurmak icin recep baltas ve ali gungorun kanalindan yararlandim. baya once paylasmislar 144p bile oynatmadigindan videoyu kestiremedim

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhabalar,
Akşam Windows 10 güncellemesini onayladım ve bilgisayar yeniden açıldığında internete girmiyordu. Başka pc ve telefonlar wifidan girebiliyor. Bu pc telefonun wifi ına da bağlanmıyor. internette yazan bir çok şeyi denedim olmadı. bağlı görünüyor ancak uygulamalar ve tarayıcı çalışmıyor
Sanırım ethernet sürücüsünde sorun olabilir.
Sistem geri yüklemeyi yapmayı denediniz mi?

Adımlar: Bu bilgisayar'a sağ tıkla Özellikler > sistem koruması > sistem geri yükleme deyip gerekli adımları izleyip yüklemeyi yaptığınız saatten önceki zamana alıp yüklemeyi deneyin.

Onur K.

Onur K.

Üye
Cmd den bi komut verip, modeme ve cihaza reset atınca çözülüyordu sorun. Bana haftada 4 5 kez oluyor bu sorun. Şuan pc bozulduğu için komutlara erişemiyorum fakat bulursam buraya yazarım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt