Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
?
Windows 10 için ilk yöntem:
Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi sürümüne, sağ alt taraftaki saat simgesinin olduğu kısma gelen bildirime gidip oradaki yönergeleri izlemeniz durumunda sağlıklı ama biraz daha uzun bir süreyle cihazınızı Windows 10 işletim sistemine yükseltebilirsiniz.
Windows 10 için bir diğer yöntem:
Microsoft’un sitesine giderek “Aracı Şimdi İndirin” kısmına tıklayıp kurulum dosyasını indirebilirsiniz. Sonrası için ilk yöntemdekine benzer seçenekleri seçerek cihazınıza Windows 10 işletim sistemini yükleyebilirsiniz.
Sıklıkla karşılaşılan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve çözümleri :
Sorunlu Yazılımlar
Sorunlu yazılımla karşı karşıya kaldıysanız son gelen güncellemeleri internet üzerinden kontrol edin. Uyumluluk modu Windows 10‘da bulunduğu için, özellikler sayfasından uyumluluk sekmesini kullanıp, buradan başka bir sürümü de seçebilirsiniz. Şu an gündemde olan 2017 yılında çıkacak olan Windows 10 Creators güncellemesinin bu gibi tipik sorunları kökten kaldırması bekleniyor.
Pil Ömrü
Pil sorununu en iyi şekilde çözmek için yazılımlarını sürekli yenilemeniz gerekir.
Eğer, laptop veye tabletinizde pil çabuk bitiyorsa, yazılımınızın Windows 10 ile uyumluluğuna dikkat ediniz.
Varsayılan Uygulamalar
Kullandığınız programlarla alakalı karışılaştığınız sorunu Windows 10,
varsayılan uygulamayla çok kolay bir şekilde onarmanıza yardımcı oluyor.
Touchpad Sorunları
Touchpad sorunlarıyla alakalı işletim sistemi güncellemeleriyle ve Windows 10 Touchpad hatası kalibrasyon ayarlarıyla bu soruna en kolay yoldan çözüm getirebilirsiniz.
Güncelleme Sonrası Yeniden Başlatma Döngüsü
Kayıt defterinizi silme yöntemi ile halledebilirsiniz ancak diğer normal bilgisayar kullanıcıları bu sorun için biraz daha beklemeli.
Windows 10 mavi ekran sorunu
Mavi ekran sorunu nedeni olarak, RAM optimizasyonu yapması ve adreslemelerde alternatifler kullanılması halinde çözülebilir bir sorundur.