najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kopyalanması gerekir.Yoksa olmaz zatensystem32 ye kopyalanmıyo. diğerine kopyalayıp deniyorum ama ben bu işlemi uygulamıştım işe yaramıyor
hemen yanlis anlamayok artık niye herşeyi formata bağlarsınız anlamadımpc de sorun yok ki son yapılan güncellemeden kaynaklı 2 program çalışmıyo sadece birini kaldırdım avg tuneup kullanmasamda olur megasync iyi oluyodu olmadı onuda tarayıcı üzerinden indiririm tertemiz pc niye durduk yere format atayım ufacık bi sorundan dolayı bellimi olur yakında bi güncelleme daha gelir düzeltirler bu microsoftla alakalı pcyle değil ben sadece çözümü varmı diye bi sorayım dedim benim uyguladıklarım çözüm sağlamadı.
ve bütün uygulamalarım oyunlarım gidecek işin yok bida yükleson seçenek olarak bile düşünmüyorum çünkü hata formatı gerektiren bişey değil olmadı en garanti çözüm tekrar sistem geri yükleme yapar o son güncellemeyi uygulamam ve herşey yerinde kalmış olur olay son yapılan windows güncellemesiyle alakalı sadece.
açık hizmetleri kontrol et orada hata veren uygulamalardan biri çalışıyorsa izin vermeziyide system32 içinde var diyorum o dosya. Sen aynı dosyayı değiştiriyon sadece e ne fark edecekBence düzelmeyecek bahse girerim
o işi hallettimşimdide klasör başka bir programda açık olduğundan kopyalanamıyor diyor
inat etti kopyalamıcak işte
Bilgisayarda olmaz diye birşey yokturiyide isim vermiyo ki sadece başka bir programda açık olduğundan diyor. hizmetlerde de bi ton şey var hangisi olduğunu bilemem ki. Valla çok sağol kardeşim de bu iş olmıcak, zaten avg yi kaldırdım mega danda tarayıcı üstünden indiriyom başkada hata veren bişey yok zaten. böle idare ederim daha fazla uğraşamıcam bu şeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?