Windows 10 Windows 10 Bilgisayar İçin İndirilebilir Durumda!

Bildirim geldikten sonra güncellemeyi yükleyen var mı arkadaşlar ?

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi

Sürpriz Sabreden muradına erir elbet.
Evet arkadaşlar ne durumdasınız?

Not: Rezervasyon yapıp hâlâ yüklemesi gerçekleşmeyenler olursa denetim masasından güncelleştirmeleri denetlesin. Yine çıkmazsa microsoftun sitesinden Windows Update Sorun Gidericisi'ni indirip çalıştırsın. Bende bekliyordum tepki yoktu sorun gidericisini çalıştırdıktan sonra Windows Update de yükseltme penceresi gözüktü. Sorun yaşayanlara şimdiden kolay gelsin.

Benim Notebook a (win7 Ultimate by *****)hala w10 davetiye ve güncelleme gelmedi,üzgünüm

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Benim Notebook a (win7 Ultimate by cra ck)hala w10 davetiye ve güncelleme gelmedi,üzgünüm

Öncelikle bilgisayarınızın özellikleri çok iyi değilse Ultimate'i önermem.
Ev kullanıcısı için en iyi isminden de anlayacağı üzere Home Premium'dur.

Konuya dönersek;
Crackli olsun olmasın güncelleme gelecektir.
Ali Kemal abinin söylediği gibi sistem işliyor.

bende ürün anahtarı 20 haneli girmeye çalışıyorum olmuyor nasıl yapacam arkadaşlar bilgisi olan var mı?

turancen

Üye
Bende windows 8.1 de 10 a geçiş yaptım, orjinal olduğu için şifre felan hiç istemedi direk yükledi ve aktivasyonu otomatik yapmış ilk görüşüm oyunlardaki performansı cidden çok iyi, hele gta5 açılışı hızlandı diğerlerini hiç yazmıyorum zaten.

Önceden 64 bit seçeneğini seçip bilgisayara yükledim.
İki gün sonra bir baktım 32 bit yüklenmiş...

Şimdi de en alttaki seçeneği seçtim "HER İKİSİNİ DE"
Bakalım bu durumda ikisi de iso dosyasına doğru bir şekilde kaydedilecek mi?

Invoke

Üye
Ben sadece 64 bit indirebildim. Önceki mesajda dediğim gibi sırayla seçmeniz lazım. Dili sonradan seçince bit ve version seçenekleri resetleniyor.

Ben sadece 64 bit indirebildim. Önceki mesajda dediğim gibi sırayla seçmeniz lazım. Dili sonradan seçince bit ve version seçenekleri resetleniyor.
Teşekkür ederim..
Ben ekranda kendilerinin verdiği sırayla seçim yaptım..
Yani öncelikle dil, versiyon vs.
sonra da
32 bit
64 bit
Her ikisi de
Şeklindeki seçeneklerden 64 bit seçimi yaptım ve kurulumu yaptım..
Kurulum sırasında 32 veya 64 şeklinde bir seçenek gelmiyor..
Bilgisayarım ise 64 bit.. bu durumda her ikisi nin kurulumunu da kabul ediyor..
Demekki bir buğ yine var. ve 32 bit yüklemiş.. yani seçeneği yüklerken ya kendi belirledi ya da 32 bit download etti ve öyle yükledi.. (

N sürümü dvd yazma ve medya araçları içermeyen sürüm demek

Eskiden İnternet Explorer, web tabanlı yazılımlarda hiç sıkıntı çıkarmıyordu..
Problem olan sayfalarda "uyumluluk görünümü" devreye giriyordu.
Tam tersine bir sürü uyumluluk eklentileriyle birlikte firefox gibi proğramlar sıkıntı çıkarıyordu..
Şimdi de windows 10 ile birlikte Edge devreye girdi..
Bakalım bu uyumluluk problemlerini giderecek mi, yoksa onlar gibi mi olacak..

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi

Söylediğim gibi, Microsoft 2 hafta sonra sp1 güncellemesini yayınlayarak çoğu hatayı giderip, daha sonra da sp2 ile hemen hemen hepsini gidereceklerini söyledi.

Eski PC demde win10 güzelce çalışıyordu ama yeni notebook da çalışamadığından dolayı win8 e döndüm

Serhan

Üye
Arkadaşlar bu linkten indirdim indirliyor güncelleme sonra napıcam ?

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu linkten indirdim indirliyor güncelleme sonra napıcam ?
Ekrana pencere gelecek Windows 10 kurulsun mu diye izin istiyor sen de kur yada sonra kur dersin. Adımları izleyerek yap, çok basit zaten.