window 10 hakkındaki yanlış anlaşılma

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
window 10 hakkındaki yanlış anlaşılma
gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız windows 10a kayıt olup yükseltince sadece bir yıllığına ücretsiz olacağını sanıyorlar hayır sadece ücretsiz yükseltmeye kayıt süresi bir yıldır bir yıl içinde kayıt olanlar süresiz olarak ücretsi kullanabileceklerdir bir yıl içinde kayıt olmayıp sonradan yükseltmek steyenler ise ücretli olarak yükseltme yapabilecek ve ücretli yükseltme yaptıktan sonra yine süresiz olarak kullanabileceklerdir kayıtlar sadece ön kayıt olup kayıt olanlar yükseltmeyi 29 temmuzda ücretsiz olarak alacaklardır:)

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Aybars1979

Aybars1979

Üye
gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız windows 10a kayıt olup yükseltince sadece bir yıllığına ücretsiz olacağını sanıyorlar hayır sadece ücretsiz yükseltmeye kayıt süresi bir yıldır bir yıl içinde kayıt olanlar süresiz olarak ücretsi kullanabileceklerdir bir yıl içinde kayıt olmayıp sonradan yükseltmek steyenler ise ücretli olarak yükseltme yapabilecek ve ücretli yükseltme yaptıktan sonra yine süresiz olarak kullanabileceklerdir kayıtlar sadece ön kayıt olup kayıt olanlar yükseltmeyi 29 temmuzda ücretsiz olarak alacaklardır:)
süresiz olarak ücretsiz kullanabilecekler kısmı doğru değil. ms duyurularında bunu dip not olarak belirtti. ilk başta yanlış anlamalara sebep verdiği için düzeltme açıkaması falanda yaptı sanırım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Windows 10 yayınlandıktan sonraki bir yıllık sürede win7 win8 ve win10 preview sürümünden yükseltme yapanlar ücret ödemeden süresiz win10 lisansı alacaklar.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
mabdussamed

mabdussamed

Üye
lisanslı win 7-8 üzerinden yükseltme yapanlara win 10 beleş , lisansı olmayanlara da ilk yıl beleş

• Beğen
Tepkiler: Türe
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:tşk:

Rygebin

Rygebin

Üye
Ya bende oem keyi kaybettim. İnternetten de yükleyemiyorum. İsoyu kaldırdılar Windows 7nin . Çok üzücü :(((

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap

Üst Alt