Tavsiye Windosw Phone görüntülü konuşma uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Windosw Phone görüntülü konuşma uygulaması
Merhaba Arkadaşlar,

Lumia 920 kullanıyorum görüntülü konuşma uygulaması var mı? Skype'ı kullanacaktım fakat kredi istiyor ücretli sanırım.İnterneti kullanarak görüntülü konuşma yapabileceğim uygulama tavsiye eder misiniz?

efege

Üye
Skype kredi istemiyor ki.Ben sürekli kullanıyorum.

beats

beats

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Lumia 920 kullanıyorum görüntülü konuşma uygulaması var mı? Skype'ı kullanacaktım fakat kredi istiyor ücretli sanırım.İnterneti kullanarak görüntülü konuşma yapabileceğim uygulama tavsiye eder misiniz?
bende öyle sanıyordum ama sadece wifi üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor bunun için konuşacağımız kişiyle karşılıklı hesapların ekli olması gerekiyor ücreti şebeke üzerinden arama yapınca istiyor ve ekli olmayan birini aradığınızda, bir de we chatte görüntülü görüşme var o da idare eder

efeler12

efeler12

Üye
normal aramada istiyor görüntülüde istemiyor

giray38

giray38

Üye
Skype normal bir telefon numarasını ararsan kredi istiyor skype üzerinden konuştuğunuz zaman kredi istemiyor yani iki taraf da skype kullanacak

Hagios

Hagios

Üye
Görüntülü konuşma yapmak istediğin kişinin skype hesabını eklersen kendi skype hesabına, çok rahat ve kaliteli bir şekilde yapabilirsin görüntülü konuşma.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Görüntülü görüşme için Skype ( iki taraftada olacak), Normal konuşma için Viber ( iki tarafta da olacak) bu şekilde ücretsizler :oke:

Hagios

Hagios

Üye
Yani hangi uygulama olursa olsun her iki taraftada olması gerekiyor.Karşı tarafta uygulama yüklü olmamasına rağmen aramak istiyorum derseniz skype. O da doğal olarak ücretlidir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Skype kredili olurmu ya arama yapmayacaksın hesaplar arası yazışma yada görüntülü- konuşma yapacaksın

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar şu tango için tango firmasına maillerle yüklenelim bence artık gelmesi gerekiyor

Hagios

Hagios

Üye
Skype kredili olurmu ya arama yapmayacaksın hesaplar arası yazışma yada görüntülü- konuşma yapacaksın

Bizde onu diyoruz.Eğer karşı tarafta skype hesabı kullanıyor, telefonunda skype uygulaması yüklü ve online durumda ise senin dediğin geçerli evet yazışma ve görüntülü arama ücretsiz.Ama aksi halde yani karşı tarafta skype yok ise sadece skype kredisi ile arama yapabilirsiniz.

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için ben direk telefon numarasını ekleyerek aramaya çalıştım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sony htc ve nokia artık 3g 4g üzerinde görüntülü görüşme desteklemiyor . Sistem yazilimaal degil tamamen donanimsal . Sebebi operatörlerinin yüksek veri ücretleri . O yüzden cep firmaları farkına vardı . Skype ve benzeri uygulamalarla WiFi ve var olan veri paketinizle görüşme daha mantıklı. Yinede ucuz düşük model cihazlar 3g cihazlar görüşme desteği sunuyor . Ve samsunglar hepsi

emir1888

Üye
ben skype kullanıyorum ve de memnunum.kredi istemiyo ya görüntülü konuşacaksan.sadece normal çağrılarda istiyo.

Üst Alt