Speedy Üye Konu Sahibi nokiadanşaşma' Alıntı: saçma Ama Saolasın Genişletmek için tıkla ... Süper Yorum Saolsın Herkesin Zevkleri Farklı Sana Gelmeyen Başkaları Içinde Saçma Olucak Değil Belki Senin Zevkli Bulduklarınıda Biz Saçma Diyebiliriz Ama Gerek Yok Neyse Sende Saol
nokiadanşaşma' Alıntı: saçma Ama Saolasın Genişletmek için tıkla ... Süper Yorum Saolsın Herkesin Zevkleri Farklı Sana Gelmeyen Başkaları Içinde Saçma Olucak Değil Belki Senin Zevkli Bulduklarınıda Biz Saçma Diyebiliriz Ama Gerek Yok Neyse Sende Saol
edeniz89 Üye görüntü cok güzelde msn deyken capslock aktif olup duruo tbi ritme göre ordad bi büyük bi küçük yazıo))
görüntü cok güzelde msn deyken capslock aktif olup duruo tbi ritme göre ordad bi büyük bi küçük yazıo))
sas001 Üye kanki güzel bişi benzio ama ben burda yükledim bilgisaar kurul-cam c/ program files yazıyo ama install yeri donuk
kanki güzel bişi benzio ama ben burda yükledim bilgisaar kurul-cam c/ program files yazıyo ama install yeri donuk
Speedy Üye Konu Sahibi Dstum kurulum yeri olarak başka diski göster ve winamp ayarlarından eklentiyi aktif ederek kurulumu gerçekleştir...
Dstum kurulum yeri olarak başka diski göster ve winamp ayarlarından eklentiyi aktif ederek kurulumu gerçekleştir...
Delyyyy Üye ya bu ozellik her klavyede olmuyo heralde... bende dizustunde olmaz heralde asus f3sc var :S
Feel It Üye FerreT' Alıntı: Şöyle Ekranda açıp kapansa iyi olur Genişletmek için tıkla ... Ekran patlıcak sonra