winamp yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THaM1DeNGeSiZ

Üye
    Konu Sahibi
winamp yardım
selam arkadaşlar winamp hakkında ufak bir sorun var istediğim müzik üzerinde tıkladıgımda o çalmıyor listenin altına ekleniyor sürekli bunu nasıl düzeltebilirim forumda bir baktım ama bunla ilgili bulamadım bir şey yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim babam gelip gidiyor buna takıyor .

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ekLediğiniz müzik dosyalarının konumu değişmiş oLabiLir.

arslansem

arslansem

Üye
Programda bozukluk ya da hata vardır.En iyisi silip baştan kurman derim ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
selam arkadaşlar winamp hakkında ufak bir sorun var istediğim müzik üzerinde tıkladıgımda o çalmıyor listenin altına ekleniyor sürekli bunu nasıl düzeltebilirim forumda bir baktım ama bunla ilgili bulamadım bir şey yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim babam gelip gidiyor buna takıyor .

Arkadaşlar sorunuzu tam okumamış yada anlamamış :) Siz Winamp 'ın ayarlarına girip çift tıklanıldığında enqueue modunda değil, play modunda açmasını sağlamalısınız.. Biraz kurcalar bulursam paylaşırım fakat sorun olarak nitelediğiniz durum şahsen kullandığım bi özellik :^)

THaM1DeNGeSiZ

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar sagolun kurcuklaktım yaptım salihyet walla sırf bu yüzden peder beyle küstük babalar günü öncesi neyse tekrar sagolun

Salihyet

Salihyet

Üye
Rica ederiz , ne mutlu hallettiysen :')

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
neden bu yüzden pederle küstün ki :S

arslansem

arslansem

Üye
Oğlum koskoca winamp bozulur mu diye mi kızdı :ehe

wanshy

Üye
Benimde bir sorum olucaktı sizlere. uzun zamandır merak ediyorum o kadar kurcalamama ragmen hala bulmus deilim su winamp calarken görev cubugundaki normal simgesini nasıl deiştirebilirm sarkı yazan yerin tamm yaında beyaz üzütünde winmap isareti var siz anladınız zaten masaüstündekini deiştirebilioruz onu nasıl deiştiricem lütfen yarımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt