win8 yardım keşke kurmasaydımm .s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxynsdark

xxynsdark

Üye
    Konu Sahibi
win8 yardım keşke kurmasaydımm .s
biri bana cok.acil yardım edebilirmi ben win 8 kurdum vodafone mobil modem var takıyorum ama acmıyor net framework 3.5 istiyor pc de var var onu kurdum sanırım ama hala istiyor telden indirebilecegim net framework var mı yada başka bir yol varmı yardım içinn şimdide teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende kurmak istiyorumda elimde kalmamış:)

xxynsdark

xxynsdark

Üye
    Konu Sahibi
tmm karar verdim ben bida win. 8 kuruyom

MrExpert

MrExpert

Üye
Tekrar diyorum win8 in uyumsuzluk ve driver sorunu var 2-3 aya anca oturur sistem...

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Bende diyorum hep.
tam tamina ilkbaharda kurun.

- - - Eklendi - - -

Konu yeri de yanlis.

xxynsdark

xxynsdark

Üye
    Konu Sahibi
evt millit tekrar kurdum bir pc ninde çoküşüne şahit oldum herkeze iyi günler I love you win 7 <3

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşım Windows 8 pro Sürümünü çıktığından beri kullanıyorum bir sorunu yok xpyle aynı neredeyse windows 7 de çalışmayan kamera programını windows 8 de çalıştırabildm xp destegi vardı sadece o yüzden açmıyordu windows 7 ama 8 açıyor
ondan ziyadesi bilgisayarın çökmek yerine daha hızlı ve stabil çalışacaktır eğer donanımsal özelliklerin iyiyse

Driver konusu ve uyumlulukta ise herşey artık yeni sisteme göre cıkartılıyor şuan çoğu programlar felan çıkarıldı . Her özelliklerinden faydalanabiliyorsun
Windows 8 hakkında yardımcı olmamı istedigin birşey varsa söyleyebilirsin kardeşim Bu arada kurulumda windowsu tam kurduysan magazadan komple faydalanabiliyorsun pro sürümü ve bütün sürümler için geçerli etkinleştirmeyi tam yapmadıysan faydalanamıyorsun kısıtlı uygulamalar var

xxynsdark

xxynsdark

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kardeş ben enterprise kurdum ve crackladım vodafone mobil modem var kurmak istiyorum ama net framework 3.5 istiyor onu nasıl bulabilirim

ByKatre

ByKatre

Üye
Win 8 Pro Sürümünü Nerede Bulabilirim Varsa Link Atabilir Misiniz

ecel54

ecel54

Üye
net framework'ü windows 8'deki özellik ekle kaldırdan kurabilirisin.

veya yüklediğin cd'de dosyaları mevcuttur birkaç adımda oradan da kurabilirsin google'da windows 8 net framework offline kurulum falan yaz çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt