Win7 Ultimate Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Win7 Ultimate Yardım.
Merhaba. Ben dün PC me Win7 Ultimate yükledim. Önceki Starter di.Formattan Önce C sürücüsündeki bütün dosyaları Windows dosyası Hariç Hepsini D ye koplayaladım. Şimdi Doğrudan mı direk C ye atmam gerek Yan etkisi Var mı Napmam Lazım Yardım Ederseniz Sevinirim.? Birde WINRE diye bir sürücü Bilgisayarımda Cıktı onu nasıl kapatabilirim.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım eder misiniz? Lütfen..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
sorunun tam olarak ne ?

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Kardes Wİn7 ultimate attım. atmadan once c deki bütün dosyaları koplayaladım d ye. Formatı attıktan sonra kopyaladıgım C ye yeni C ye yapıştırsam birşey olurmu. Yani eski dosyalarım durcak ama Win7 ultimate olucak.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yok neden bisi olsun ki? Bişi olmaz.Ultimate hangi sürümünü yükledin?

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Kardes win7 ultimate 32 bit sürümünü yükledim. Oyunlar filan açılmıyor. Eski C lazım bana ama onceki win7 starter di bu win7 ultimate dosyalar değiştiriğnde sorun cıkar mı.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
eski c dedin de mesala c deki oyunları d ye attın ondan sonra calısmadi bumu?

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
yok butun oyunlar d de. dxdx9 gibi hatalar veriyo. Gta IV assasıng creed bir cok oyun hata veriyo. Ya demek istediğim C yi gene eski C yapsam birşey olur mu?

Eski C yi direk yeni C ye yapıştırcam dosyaları değiştircem bişey olur mu?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
gene eski c ne demek istedin anlamadım ama bu sorun directx yüklü deil anlamına geliyor.Ekran kartının modeli nedir?

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartım ATI Radeon HD4300/4500 Bütün driverler yüklü. Ya Eski C format atmadan onceki C Yani. Format attım C silindi Ya ben Formattan once C yi Kopyaladım. İşte o Kopyaladıgım C yi Şimdiki temiz C ye yapıştırsam Windows Klasörüde dahil Birşey olur mu?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yok bisi olmaz.Oyun sorununa gelince

bu dosyayı indir yükle.

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Windows dosyası onceden starterindi simdi ultimate. windowsuda kopyalasam birşey olurmu gene startere mi geçer?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
öyle bisi yapma.Uyumsuzluk yapar yine format atmak zorunda kalırsın.Neden starter i istiyorsun ki.Starter dediğin şey bir nevi windows 7 nin demosu.Ultimate cok iyi.Fiyat farklarına bak istersen.Starter 70 tl Ultimate 400 tl.

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
startere donusturmucem. Ya kardes Bn sadece dosyalarım aynı sadece ultimate olmasını istiyorum napmam lazım yardım et lutfen:S. starter hiç özgür deildi. ultimate attım ama dosyalarımı nası geri getircem bilmiyorum bana d deil c lazım. Nasıl eski C yaparım. Eski C D sürücüsünde duruyor. Napmam gerek Yazar mısın.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ya iste anlasam ne demek istediğini.D deki dosyalarında ne varki?

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Bak Önceden PC'm Starterdi. Sıkıcıydı. Gittim Ultimate attım. Eski dosyalarımı D ye formattan önce kopyaladım. formatımı attım.Şuan PC'm ultimate. Ama C yi gene eski C yapmak istiyorum. Nasıl Yaparım.? Direk D den C ye yapıştırsam birşey olur mu?

Eski DOsyaları geri getirmek istiyorum kısacası?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ne gerek var duruyor orada iste.Güvende.İstiyorsan kopyala sorun olmaz.

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Ya oyun saveleri filan varya oyunlar acılmıyo dxdx9 dan baska hatalar veriyo. birde senin verdiğin link açılmıyo. firefox dada explorer dede

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
oyun savelerini yedeklemen gerekirdi onlar gitti.Dx 9 dan baska hatalar regedit eksikligindendir.Bunları yedeklemen gerekirdi.

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
zaten c yi yedeklediğim için saveler duruyor. Regedit i nerden koplayabilirdim. bir daha atmam gerekirse yaparım

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
c yi yedekledin de belgelerim içindeki dosyaları aldın mı?Save dosyaları oradadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt