Win7 Nvidia Ekran Kartı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dangera

Üye
    Konu Sahibi
Win7 Nvidia Ekran Kartı Problemi
arkadaslar emre yeniceri abinin siteden win7 msdn 32 bit ultimate sürümünü pc me yükledim ama ne kadar ugrastıysam aygıt yöneticisindeki ekran kartının yanındaki ünlemi kaldıramadım sag tıkla güncellestir diyorum zaten yüklü güncel diyor ama aygıt yöneticisinde yanında ünlem bir türlü çözemedim bu sorunu kurmadıgım nvidea geforce 6600 GT driver kalmadı bir türlü tanımıyor şimdiden yardım edebilecek arkadaslara tesekkürler xp de hiç bir sorun yoktu ekran kartıyla ilgili ama win7de böle sorun cıkarıyor

NOT:sistem güncellemeleri yapılıdır eksiksiz

EKRAN KARTIM İŞTE BU

ANA SİTESİDE BURASI

ANAKARTIM

dangera

Üye
    Konu Sahibi
yokmu anlıyan arkadaslar

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Yanlış Driver kurmanıza rağmen bu gibi sorunlar olabiliyor ve sürücüyü başka sitelerden indirmeye çalışıyorsunuz. Ekran kartınızın güncel sürücüleri, sadece bir sitede bulunur ve buda Nvidia'nın sitesidir. Onun için verdiğim linkteki orijinal Driver'ı indirin ve eğer eski Driver kurulu ise öncelikle bunu kaldırın ve bilgisayarınızı baştan başlatın. Verdiğim linkteki Driver'ı indirin ve eksiksiz kurulum yapın. Kurulum yaptıktan sonra sürücünün düzgün çalışabilmesi için bilgisayarınızı baştan başlatın.

Bu verdiğim Driver günceldir. Yani 1 Haziran 2011'de çıkan güncellemedir.

Dipnot : Eğer Ekran kartınızın sürücü sürümü güncel ise Windows, aygıtınızın güncel olduğunu zaten belirtecektir. İşletim Sisteminiz de zaten Ekran kartınızın güncel olduğunu tespit etmiş.
Bunun için kurmanıza gerek yoktur. Fakat yinede verdiğim linkteki Driver'ı indirin ve kurun.

Driver'ı indirmek için Download'a bir kez tıkladıktan sonra Agree & Download'a tıklayın ve Driver'ı indirin.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Veya Driver Magician Programıyla Da Bulabilirsin Driveri

dangera

Üye
    Konu Sahibi

bence ekran kartı bozulmus

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Anakartınızı sıfırlayın, BIOS pilini ve Ekran kartınızı yuvasından çıkarıp tekrar takın. Eğer Ekran kartı Onboard ise o zaman sadece Anakartınızı sıfırlayın. Anakartınızı sıfırladıktan sonra bilgisayarınızı açın ve Ekran kartı Driver'larını eksiksiz bir şekilde silin ve Sisteminizi baştan başlatarak, verdiğim Driver'ı tekrar kurun.

Ekran kartının bozuk olması demek, görüntü alamamanız demektir ve Driver'sız da Monitor ekranının dalga dalga olması demektir. Onun için Donanımsal problem gözükmüyor. Yazılımsal olarak bir problem gözüküyor ve bu problem İşletim Sistemi kaynaklı da olabilir.

dangera

Üye
    Konu Sahibi
Anakartınızı sıfırlayın, BIOS pilini ve Ekran kartınızı yuvasından çıkarıp tekrar takın. Eğer Ekran kartı Onboard ise o zaman sadece Anakartınızı sıfırlayın. Anakartınızı sıfırladıktan sonra bilgisayarınızı açın ve Ekran kartı Driver'larını eksiksiz bir şekilde silin ve Sisteminizi baştan başlatarak, verdiğim Driver'ı tekrar kurun.

Ekran kartının bozuk olması demek, görüntü alamamanız demektir ve Driver'sız da Monitor ekranının dalga dalga olması demektir. Onun için Donanımsal problem gözükmüyor. Yazılımsal olarak bir problem gözüküyor ve bu problem İşletim Sistemi kaynaklı da olabilir.

yazılımsal olamaz 50 tane win7 indirdim kurdum üşünmeden hepsinde aynı sorun bios güncelle dediler güncelledim tekrar format attım olmadı xp deykende arada oyun oynarken yesil yesil seyler geciyordu ekrandan win7 deyim suanda suanda görüntü problemi yok video felan seyredebiliyorum film izliyemiyorum,oyun oynayamıyorum,tasarım programları kullanamıyorum

ANAKARTI SIFIRLA DERKEN ABİ ONU NASIL YAPICAM YENİSİNİMİ ALICAM

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
yazılımsal olamaz 50 tane win7 indirdim kurdum üşünmeden hepsinde aynı sorun bios güncelle dediler güncelledim tekrar format attım olmadı xp deykende arada oyun oynarken yesil yesil seyler geciyordu ekrandan win7 deyim suanda suanda görüntü problemi yok video felan seyredebiliyorum film izliyemiyorum,oyun oynayamıyorum,tasarım programları kullanamıyorum

ANAKARTI SIFIRLA DERKEN ABİ ONU NASIL YAPICAM YENİSİNİMİ ALICAM

Nasıl yazılımsal problem olamaz. Eğer sahte İşletim Sistemi kuruyorsanız, bunda tabiki yazılımsal problemler baş gösterir. Sahte İşletim Sistemi kullanmamanın zararları, yazılımsal problemler ile size geri döner. Yani kurduğunuz Driver, Windows 7 İşletim Sistemi sınamasından geçmeyebilir ve BIOS tarafından da tanınmaz ise o zaman Ekran kartı sürücüsü de işlev görmez. İşletim Sisteminizde, bir problem olmadığı halde de bu sürücü sınamadan geçmeyebilir ve doğru kurulmaz. Bu sayede doğal olarak video izleyemez ve oyun oynamazsınız zaten...

Ayrıca yanlış BIOS güncellemesi de bu gibi problemlere yol açabilir. Bu yüzden Anakartta zarar görebilir.

Anakartınızın üstünde BIOS pili vardır. "Lithium" Bunu yerinden çıkarın ve bir 10 dakika bekleyin. Tekrar yerine takın. Bilgisayarınızı baştan başlatarak dediğim yönergeleri uygulayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt