Win7 Mavi Ekran Hatasi | Bu hata nedir? Neden kaynaklanir? Nasil halledilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Win7 Mavi Ekran Hatasi | Bu hata nedir? Neden kaynaklanir? Nasil halledilir?
Arkadaslar cildirmak uzereyim :D Ya pc kirilacak benim kafam..

Resimdeki hata hakkinda bir bilgisi, bir fikri, cozumu hakkinda soyleyecek sozu olan arkadaslar var ise simdiden tesekkur ederim.

Sunuda eklemek istiyorum, Windows 7 yukseltme danismani ni yukledim win7 ile uyumlu olmayan bir sey bulamadi program.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu hatayı ne zaman alıyorsun.Durduk yere mi yoksa herhangi bir işlem sırasında mı ?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
windows update ile ilgili bi sorun var galiba:hmmm

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Tek hata bu degilki, birde buna benzer bir hata yazilar mavi ekranda yildirim hiziyla geciyor ne oldugunu anlamadan pc kapaniyor.

Oyun kuruyorum, oyunu 3 gun 4 gun oynuyorum snra bir bakiyorum hopaa.. oyun acilirken ahata veriyor oyunu acamiyorum.

Bill G. win7 yi bildigi yapsin, daha da bisey demiyorum kesin kararimi verdim XP ye donuyorum. Ilgilendiginiz tesekkur ederim arkadaslar. Fakat win7 de dert dert ustune hangi deligi tikasam yenisi aciliyor ben 1 tane kapatiyorum 2 tane aciliyor :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bi teknik servise göster.Orada daha çabuk anlasılır.

erkamacar

erkamacar

Üye
kardes benim eski pcde xpydi bi program yukledim bu hata cıktı ister xp ister win7 yukle gene cıkar bu hata. tek careside format bn oyle hallettim

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Ben XP yukledim dun gece, sorun falan kalmadi ne varsa xp de var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...