Win XP Kurulum İle İlgili Sorum Var . Lütfen yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goktug_61

Goktug_61

Üye
    Konu Sahibi
Win XP Kurulum İle İlgili Sorum Var . Lütfen yardım edin :(
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum fakat yardımlarınızı bekliyorum. Benim sorum her format atışımda sürücüleri teker teker yüklemem gerekiyor. Fakat bazı format dosyaları var ki format atılıyor sonra kendi kendine bazı programları yüklüyor. Acaba bende bunun gibi format dosyaları nasıl yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
format cd sinin icine o programlari entegre edebilirsin programin ismini bilmiyorum internetten bir bak istersen

Dereck

Dereck

Üye
Reklam yapmak istemiyorum o yüzden adresi veremeyeceğim ancak format cdsiyle uğraşman için biraz ileri seviyede birşeyler bilmen gerekir o kadar basit değil. Yalnız internetten indireceğin "Katılımsız" program cdleriyle dediğini kolayca yapabilirsin google da ufak bir araştırmayla aradığını bulacaksın. Program dışında driverlarıda kolayca yüklemenin yollar mevcut dediğim kelimeleyle google arama yap bulursun.

Goktug_61

Goktug_61

Üye
    Konu Sahibi
Reklam yapmak istemiyorum o yüzden adresi veremeyeceğim ancak format cdsiyle uğraşman için biraz ileri seviyede birşeyler bilmen gerekir o kadar basit değil. Yalnız internetten indireceğin "Katılımsız" program cdleriyle dediğini kolayca yapabilirsin google da ufak bir araştırmayla aradığını bulacaksın. Program dışında driverlarıda kolayca yüklemenin yollar mevcut dediğim kelimeleyle google arama yap bulursun.
Özelden linkini atarmısın ne olur. Googleda kaç kere aradım fakat bulamadım. Ne olur özelime mesaj olarak at :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Adilx05

Adilx05

Üye
Black XP Kur Ben Evimdeki Pcde Onu Kullanıyorum Herhangi Bi Sorunuda Yok :oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
tavsiyem orjinal cd dosyalarını kurun katılımlı extra winXP se7en black blue XP gibi dosyalarla oynanmış işletim sistemini kimseye tavsiye etmem donanımı ağırlaştırabilir , sade bir işletim sistemi her zaman iyidir..

Goktug_61

Goktug_61

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler. Lütfen konu cevap bulunana kadar
:locked:. Eğer cevabı bulur iseniz özele mesaj atın.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
kardeşim o dediğim modifiyeli format cd leri internetten sada raid 2013 entegreli windows xp yazarsan herhangi bi siteden indirip kendin cd ne çekebilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt