win sp3 Turbo Boost sürücü yazılımı yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gevişek0606

Üye
    Konu Sahibi
win sp3 Turbo Boost sürücü yazılımı yükleme sorunu
merbaha benım bir sürücüsel sorunum var bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim
windows 7 den xp sp3 e geçtim ve intel turbo boost yükleyemiyorum i5-520m var su sorunu alıyorum (bu sistem,yazılımı yükleme gereksinmelerini karşılarmıyor veya soyle diyo This system software media is not compatible with this OS.[Error Code: OSVERSIONINFOEX dwMajorvERSİON 5]
Şunları yaptım alternatif çözüm önerileri arıyorum 1.si pc yi samsungtan aldım indirme merkezinden uygun olan yazımı yuklelemeye calıstım olmadı 2.si xp sp3 otomatik güncellestirme tamamını yaptım denedim yine yüklemedi 3.sü baska yerlerden indirdim yine yüklenmedi
Şuan 4 çekirdek olmasına rahmen 2 çekirdek kullanıyor pc yardımlarınızı esirgemeyin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
benimde laptopda tükleşik ekran kartı için aynı hatayı veriyor.. ATI kart yukleniyor ama intel 64mb kartı yukleyemiyorum....
sanırım driveri herşeyden önce yuklemek gerekiyor.....
i5 sisteme niye xp kurdun
yoksa sende gözü kapali xp taraftari misin

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
benimde laptopda tükleşik ekran kartı için aynı hatayı veriyor.. ATI kart yukleniyor ama intel 64mb kartı yukleyemiyorum....

:ehe :ehe benede xp taraftarıyım xp güzel :naughty:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bu arada ordakı ıngılızce yazıda xp ye uygun olmadıgını soyluyor yeni farkettım... Turbo boost ıstıyorsan win7 yukle... Xp mi kaldı.... Microsoft bıle xp yı çöpe attı hala boyle sıstemlere xp yukleyenler var.....
Win7 xp den daha performanslı...
Ustelık yenı oyunların hepsı vista ve win7 ye gore uretılıyor...
Xp ye yuklersenız calısmaz...

----------Eklendi @ 18:13:37 ---------- Yazıldı @ 18:11:20 ----------

:ehe :ehe benede xp taraftarıyım xp güzel :naughty:

dusuk performanslı sısteme xp yuklenır ona lafım yok ama.. İ5 e de xp yklenmez... Xp nedır unuttum ben... Tee 2002 de cıktı xp 10 yıl olmuş mıllet hala xp peşinde :zuhaha:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bu arada ordakı ıngılızce yazıda xp ye uygun olmadıgını soyluyor yeni farkettım... Turbo boost ıstıyorsan win7 yukle... Xp mi kaldı.... Microsoft bıle xp yı çöpe attı hala boyle sıstemlere xp yukleyenler var.....
Win7 xp den daha performanslı...
Ustelık yenı oyunların hepsı vista ve win7 ye gore uretılıyor...
Xp ye yuklersenız calısmaz...

----------Eklendi @ 18:13:37 ---------- Yazıldı @ 18:11:20 ----------

dusuk performanslı sısteme xp yuklenır ona lafım yok ama.. İ5 e de xp yklenmez... Xp nedır unuttum ben... Tee 2002 de cıktı xp 10 yıl olmuş mıllet hala xp peşinde :zuhaha:

:ehe nedense xp de daha rahat ediyorum :ehe bir de win7 de çalışmayan oyunlarım var :nono:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hangı oyunlar ??

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Oyunlar demiyimde :ehe Assassin Creed 2 meselesi çözülmedi xp de çalışıyoda win7 de cık :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
uyumluluk seç

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
her sey denedim :ehe

gevişek0606

Üye
    Konu Sahibi

w7 32 bit kullanıyordum sorunlar vardı suan o sorunlar xpde yok tek sorunum turbo boostun calısmaması cok buyuk faydası avrdı 2,53 de 2,95 e cıkıyodu

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tmm var ama..
Win7 nin hangısı yukluydu.
Basıc starter home ultımate ???

gevişek0606

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözemedım ve tekrar w7 ye gectım bu sefer windows 7 ultimate 64 bit kurdum aynı sorun yine var yine turbo boost yuklenmıyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt