win 7 64 bit kullanıpta güncelleme yapabilen yada flash atabilen varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
win 7 64 bit kullanıpta güncelleme yapabilen yada flash atabilen varmı?
arkadaslar win 7 64 bit kullanıpta güncelleme yapabilen yada flash atabilen varmı?

devil____boy

Üye
ben win7 ultimate 64 bit kullanıyorum söylediklerini sorunsuz yapıyorum

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
bende de sıkıntı yok

by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bir türlü yapamıyorum. ovi suiteden güncelleme yapıyorum yarıda kesiliyor, phoenixle flash atayorum o da hata veriyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. flash atarken "Scanning image files..." burda kalıyor ilerlemiyor sonra altında "ERROR: Failed to set phone to flashmode" yazıyor. en sonda da "The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. bu uyarı cıkıyor.
birde phoenix yüklerken bana nere yüklemem gerektiğini sormuyor, direk program dosyaları x86 ya kuruyor. uyumluluk modunu felan siz hangisi yapıyorsunuz

suat1111

suat1111

Üye
board dğiştimi hiç sizin tele

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
aynı sorun bendede vardı.bir türlü belleyi kuramamıştım.sırf onun içinpcyi 32 bit yaptım hiç sorun olmadan flash yaptım

avianca

Üye
bendede 64 bit var sorun çıkmadı.format atmayı dene.

u_cosar

u_cosar

Üye
ben 64 bit kullanıyorum ve oviden rahatça güncelleme yapabiliyorum

maystori

Üye
aynı sorun bendede var 7 64 bitte usb bağlantısını kesiyor xp kurulu diğer bilgisayarımda sorunsuz hallediyorum

by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var 7 64 bitte usb bağlantısını kesiyor xp kurulu diğer bilgisayarımda sorunsuz hallediyorum
ilk flash attığımda bende xp de denemiştim olmuştu. ama artık win7 ultimate kullanıyorum. win7 de oviden güncellemek yada flash atmak istiyorum. olmadı birinden xp pc bulup öyle yapacağız artık :D

devil____boy

Üye
programı xp sp2 uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırın sorun kalmaması gerekiyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
calistirmakta sorun yokmus calisiyor fakat flash baslayinca hata aliyormus.bence dene defalarca en sonunda olucaktir.yada pc yada telin tarih ayarlarini kontro edersen belki olur.

meletim

meletim

Üye
benim xp şuan bende aynen kalıyor telefonu flah mode alamıyor bir türlü uğraşıyorum ama 2010 phonix yüklüydü sildim şimdi 2011 yüklüyorum bide öyle deneyeyelim bakalım

by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar win7 için xp modu varmış onu yükleyip deneyeceğim, sonucu size bildiririm. inşallah olur bu sefer :D
malesef xp modunda flash atmak istedim olmadı,baglantı noktası seçilmiyor. şimdi ovi suiteden deneyeceğim. sonucunu yazarım.
ovi suiteden de olmadı. 12 senedir nokia ya kullanıyorum artık bezdirdi beni u sıkıntılar, şeytan diyorki sat telefonu başka sistemli bir telefon al
:off:

----------Eklendi @ 01:20:24 ---------- Yazıldı @ 00:45:38 ----------

calistirmakta sorun yokmus calisiyor fakat flash baslayinca hata aliyormus.bence dene defalarca en sonunda olucaktir.yada pc yada telin tarih ayarlarini kontro edersen belki olur.
tarih ayarları derken ? geri bir tarihemi alayım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu aralar nedense win 7 64 bit kullaıcıları phoenixde sorun yaşıyor..ben de dahil..

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
jaf ile flash atmayı dene 64 bit sürümü var ;)

by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
xp li bir pc bulup çatır çatır attım flashımı. ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. yönetici bir arkadaş konuyu kilitlerse yada silerse memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt