win 7 64 bit de kies e bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

master_teacher

Üye
    Konu Sahibi
win 7 64 bit de kies e bağlanma sorunu
Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar?, Günlerce uğraşıyorum forum sitelerini inceliyorum bir türlü çözüm bulamadım, kies te bağlanıyor uyarısı geliyor ama saatlerce beklense bile bir türlü bağlanmıyor,

sonys119

sonys119

Üye
WİNDOWS 7 64 bitle alakası yok
Çözüm...

Denetim masasına gir aygıt yöneticisine gir ordan evrensel seri ver yolu denetliyicileri var ordan samsung waveyi sil sonra telefonu başdan tak bu yöntemler olur büyük ihtimal

dla11

Üye
benim pc win 7 64 bir böyle bir sorun yok.

36saat

Üye
Ben farklı bir yol buldum arkadaşlar Bilgisayarınızın tüm dil ayarlarını ABD ingilizce yapıp kies den yükleme yapabilirsiniz. Bu olaydan sonra kies telefonu kablo ile görmedi.Fakat güncelleme tamamen yasal. Daha sonra kiesi kaldırıp tekrar yükledim.( bu arada samsung wave driverını kaldırmayı unutmayın) Şu an kies de 2.0 versiyonu ile telefonu görmekde. Kullandıgım işletim sistemi win 7 64 bit ultimate.

turquoise.ht

turquoise.ht

Üye
benim de aynı sorunum vardı. vodafone romu yüklüydü açılırken vodafone animasyonuyla açılıyordu ve kies in yeni sürümü kesinlikle bağlanamıyordu. odin 1.3 ile froyo 2.2.1 bir romu indirip flashladım şimdi sıkıntı yok.şimdi takıyorum bağlanıyor. yani kısaca telefonunuzdaki firmware sürümü ile alakalı büyük ihtimalle. istediğiniz kadar sürücü kurun, bırakın port değiştirmeyi port ekleseniz yine olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt