Wilshere'de geri sayım

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Wilshere'de geri sayım
İngiliz yıldızla menaceri aracılığıyla görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için mutlu sona yaklaştı. Kanarya, bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu bu hafta bitirmek istiyor.

Aykut Kocaman’ın gönderilmesinin ardından takımın başına Phillip Cocu’yu getiren Sarı-Lacivertliler, tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Bu konuda önceliği 10 numara transferine veren Kanarya, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’le yollarını ayıranJack Wilshere’ın peşine düşmüştü. 26 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla temaslarını sürdüren Kanarya’nın, İngiliz yıldızın transferini bu hafta içinde bitirmeyi planladığı bildirildi. Türkiye’den Beşiktaş’ın da radarında bulunan yıldız futbolcuyu yüksek maaş ve imza parası formülüyle kendi safına çeken Fenerbahçe’nin, resmi imzalar için geri sayımda olduğu kaydedildi.

‘Yurt dışında oynama...’

Geleceğiyle ilgili olarak İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Jack Wilshere, “17 yaşımdan beri Arsenal’deydim. 10 yıl İngiltere Premier Lig’de profesyonel olarak futbol oynadım. Geçtiğimiz cumartesi günü yıllarımı verdiğim kulübümle kontratım resmen doldu. Benim için çok ilginç bir gündü. Geleceğimle ilgili olarak kararımı vereceğim. Yurt dışındaki bir kulüpte oynama durumum var” ifadelerini kullandı.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Hoş olur gelirse bu teknik adamla verim alınılabilinir
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Maalesef olumsuz sonuçlandı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Wilshere bence saçma sapan bir tercih yaptı...Bir karısını ikna edemedi adam ...:(
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Sorun ailesinde değilmiş menejerindeymiş
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Ne işin var weshamda unitedde ya ne kadar mantıksın gel abi türkiyenin ilk üç içine giren bir takımı sonuçta west ham ne ya
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Gerçekten ligimiz o kadar kötü mü neden ingilterenin almanyanın orta sıra takımlarını tercih ediyor futbolcular türkiyenin üç büyükleri yerine :hmmm
 


Üst Alt