william SHAKESPEARE!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
william SHAKESPEARE!...

Yaşadığı şehirden, bulunduğu ortamdan kısacası yaşantısından sıkılan bir adam, cebindeki az miktar para ile yanına hiçbir şey almadan bulunduğu kenti terk edip daha önce hiç bilmediği bir ülkeye gitmiş. Oraya henüz alışmaya çalışırken birden bir ses duymuş. Bir çığırtkan, avazı çıktığı kadar meydanda bağırıyormuş:

- Tiyatro! Gelin! Kaçırmayın! Bu akşam Tiyatro!...

Adam hayatında hiç tiyatroya gitmemiş ve inanılmaz derecede merak etmiş. Biletin nereden alındığını öğrenmiş. Bilet fiyatı cebindeki tüm para kadar olmasına rağmen hiç tereddütsüz bileti almış. Başlamış merakla oyunu izlemeye... Oyun bitmiş, herkes dağılmış ve bizim meraklı öylece kalmış, izlediği muhteşem oyun karşısında. O sırada temizlikçi tarafından salonu boşaltmak için ikaz almış.
Adamsa:
- Bana müdürünüzün yerini söyler misiniz? Onunla bir şey konuşmam gerek... demiş.

Seyrettiği oyunun etkisi ile müdür ile konuşmuş ve ne olursa olsun, ne iş olursa olsun buranın bir parçası olmak için çalışmak istediğini belirtmiş. Müdür çok şanslı olduğunu, şu sıralarda bir temizlikçi aradığını fakat önce onu denemesi gerektiğini ifade etmiş ve denemek üzere aylardır el değmemiş bir kütüphanenin temizliğini uygun bulmuş.

- İşte burayı temizle. Eğer beğenirsem seni işe alırım... demiş ve gitmiş.
Tiyatro aşkının verdiği şevk ile temizlik beklenenden kısa sürede bitmiş. Müdür odayı görmeden adamın samimiyetine inanmamış. Onu diğerleri gibi işi savsaklayan biri sanmış. Fakat odanın temizliğini görünce hayretler içinde kalmış. Aylardır içeriye girilmeyen oda gıcır gıcır oluvermiş. Müdür bu çabuk ve becerikli adamı işe almaya karar vermiş.

- Tamam seni işe alıyorum
- Fakat benim yatacak yerim yok.
- O zaman burada yatarsın ve işe daha erken başlarsın.

İstediği olan tiyatro tutkunu, huzurlu bir şekilde odayı terk ederken müdür.

- Adın neydi senin buraya yazalım.... demiş. Aldığı cevap ise,
- William! william SHAKESPEARE!...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Iyiymiss .. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
küfürlere anneyi katan adam da budur, haberiniz ola. son of bit.ch gibi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Öyle mi :ağlarım:

sopa:

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
küfürlere anneyi katan adam da budur, haberiniz ola. son of bit.ch gibi
gerçekten bunu bilmiyordum lakin ömrümüz boyunca (Allah bizi Affetsin ) hangimiz o kutsal varlığa anneye küfretmedikki :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
-efşan

-efşan

Üye
Ve bende... Ağzımdan çıkabilecek harikulade küfür salaktır....

• Beğen
Tepkiler: kraldost
Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gerçekten bunu bilmiyordum lakin ömrümüz boyunca (Allah bizi Affetsin ) hangimiz o kutsal varlığa anneye küfretmedikki :ağlarım:

adaşım gibi ben de bir kere dhi anneye sövmedim. zaten küfür etmem de arada kötü sözler çıkıyor işte :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt