Wilhelmsson: "Yenilgi bizi hırslandırdı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wilhelmsson: "Yenilgi bizi hırslandırdı"
İsveç'in tecrübeli kanat oyuncusu Christian Wilhelmsson, ev sahibi Ukrayna karşısında aldıkları yenilginin kendilerini daha çok hırslandırdığını söyledi.

Goal.com'a özel olarak konuşan Wilhelmsson, "Bence bu yenilgiyle ikinci maç için daha çok motive olduk. Tabiki de bu maçta 3 puanı almalıydık. Artık önümüzdeki maçı düşünüyoruz." sözlerini sarfetti.

İngiltere'nin çok iyi oyunculara sahip olduğunu söyleyen İsveçli oyuncu, "Oynayacağımız maçta İngiltere'den daha fazla gol atmalıyız. Bu çok kolay! İngiltere'nin fantastik oyunculara sahip olduğunun da farkındayız." şekilinde konuştu.

Teknik direktör Erik Hamren'in direktiflerini harfiyen yerine getirmeleri gerektiğininin altını çizen kanat oyuncusu, "Çok sıkı bir şekilde bu maça hazırlanıyorız. Erik Hamren'den bu maç hakkında direktifleri alacağız. Bunları uygulamalıyız. Eğer bunları başarabilirsek hepimiz mutlu birer İsveçli çocuklar oluruz." ifadelerini kullandı.

Zor bir grupta yer aldıklarını da sözlerine ekleyen Wilhelmsson, "Zor bir maç olacak ve çok zor bir grupta yer alıyoruz. Ama biz elimizden gelenin en iyisini yapıp İngiltere'den 3 puanı koparmalıyız. Onların maçının sadece ilk 10-15 dakikasını izledim. Önümüzdeki günlerde onları çok daha iyi analiz edeceğiz." sözlerini sarfetti.

Shevchenko'nun çok büyük bir golcü olduğunu da söyleyen 32 yaşındaki oyuncu, "Ukrayna, Shevchenko gibi çok büyük bir golcüye sahip. İki gol birden attı. Bu gerçekten zor. Sıkı bir maç oldu. Tüm Ukraynalı oyuncular takım olarak iyi bir iş çıkardılar." dedi.

Takım arkadaşı Zlaran Ibrahimoviç'e de ayrı bir parantez açmayı unutmayan Wilhelmsson, "Zlatan fantastik bir oyuncu. Biz de sürekli topu ona ulaştırmaya çalışıyoruz. Çünkü o inanılmaz bir oyuncu. Sahada 11 tane iyi oyuncumuz vardı, fakat Zlatan attığı golle nasıl bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi." diye konuştu.

2001 yılından bu yana İsveç Milli Takımı'nın başarısı için forma giyen tecrübeli oyuncu, daha önce Roma, Deportivo, Bolton gibi takımlarda da kiralık olarak oynadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt