wildfire s uygulama yüklemek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jaydee

jaydee

Üye
    Konu Sahibi
wildfire s uygulama yüklemek ?
merhaba arkadaşlar ,

2 gün önce aldım cihazı fakat haricen program oyun yukleyemiyorum telefona , acaba proram yuklemek icin makineyi root mu etmemiz gerekiyor yoksa baska yolu varmı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

foz54

foz54

Üye
hocam androidde yenisin galiba ;)
telefonda market diye bi uygulama var, tüm oyun ve uygulamaları marketten indireceksin. onun için bir gmail hesabın lazım.
veya internetten '.apk' dosyalarını indir sd karta at ordan yükle. mesela senin telefonda dosya yöneticisi yoktur şimdi 'es file explorer' yükleyebilirsin ;)

technicer123

Üye
Bende 2 hafta oluyor alalı. Androidte ilk telefonum. Marketten indireceğimiz programların nereye inmesini yada yüklemesini değiştirebilieceğimiz bir ayar göremedim.
Bazı uygulamalar yaparken telefon hafızasında yer yok diye uyarı veriyor.

Kurulu programların bir kısmını SD karta taşıyabiliyorum, telefon hafızasında halen kurulu uygulama kalıyor. Androidin bu özelliğini pek sevemedim. Yada bilmediğimiz yerleri var...

nsoftg

nsoftg

Üye
Bende 2 hafta oluyor alalı. Androidte ilk telefonum. Marketten indireceğimiz programların nereye inmesini yada yüklemesini değiştirebilieceğimiz bir ayar göremedim.Bazı uygulamalar yaparken telefon hafızasında yer yok diye uyarı veriyor.Kurulu programların bir kısmını SD karta taşıyabiliyorum, telefon hafızasında halen kurulu uygulama kalıyor. Androidin bu özelliğini pek sevemedim. Yada bilmediğimiz yerleri var...
programları sd karta taşıyabildigin kadarını taşı sorun çözülür...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt