hikmet366 Üye MaxipmaN' Alıntı: ya beyler attan inince şerifin yanına gidemiyom orda kutu var nasıl geççez? Genişletmek için tıkla ... bazı yerleri kapalı etrafından dolaşman lazım galba ben öyle yapıyorum
MaxipmaN' Alıntı: ya beyler attan inince şerifin yanına gidemiyom orda kutu var nasıl geççez? Genişletmek için tıkla ... bazı yerleri kapalı etrafından dolaşman lazım galba ben öyle yapıyorum
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: ya beyler attan inince şerifin yanına gidemiyom orda kutu var nasıl geççez? Genişletmek için tıkla ... at duvarlara çarpıyordur geniş acılı dönecen atla sanırım hikmet doğru söylüyor yada etrafından dolaşacan o kadar gerçekçi oyun
MaxipmaN' Alıntı: ya beyler attan inince şerifin yanına gidemiyom orda kutu var nasıl geççez? Genişletmek için tıkla ... at duvarlara çarpıyordur geniş acılı dönecen atla sanırım hikmet doğru söylüyor yada etrafından dolaşacan o kadar gerçekçi oyun
hikmet366 Üye Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yardım edin daha kırbacı nasıl çıkaracam dokunmatik telefonda Genişletmek için tıkla ... ata binince çıkıyor
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yardım edin daha kırbacı nasıl çıkaracam dokunmatik telefonda Genişletmek için tıkla ... ata binince çıkıyor
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yardım edin daha kırbacı nasıl çıkaracam dokunmatik telefonda Genişletmek için tıkla ... ekranda silah simgesi felan yokmu ona tıkla değişir
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yardım edin daha kırbacı nasıl çıkaracam dokunmatik telefonda Genişletmek için tıkla ... ekranda silah simgesi felan yokmu ona tıkla değişir
hikmet366 Üye TheLastWarrior' Alıntı: ekranda silah simgesi felan yokmu ona tıkla değişir Genişletmek için tıkla ... var ama bende çıkmadı bende ata çağırdım bindim çıktı
TheLastWarrior' Alıntı: ekranda silah simgesi felan yokmu ona tıkla değişir Genişletmek için tıkla ... var ama bende çıkmadı bende ata çağırdım bindim çıktı
MaxipmaN Üye hikmet366' Alıntı: bazı yerleri kapalı etrafından dolaşman lazım galba ben öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla ... TheLastWarrior' Alıntı: at duvarlara çarpıyordur geniş acılı dönecen atla sanırım hikmet doğru söylüyor yada etrafından dolaşacan o kadar gerçekçi oyun Genişletmek için tıkla ... orda yaşlı kadınla konuştum kocamı vurdum falan diyodu galiba sonra at kayboldu bi bakmam lazım
hikmet366' Alıntı: bazı yerleri kapalı etrafından dolaşman lazım galba ben öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla ... TheLastWarrior' Alıntı: at duvarlara çarpıyordur geniş acılı dönecen atla sanırım hikmet doğru söylüyor yada etrafından dolaşacan o kadar gerçekçi oyun Genişletmek için tıkla ... orda yaşlı kadınla konuştum kocamı vurdum falan diyodu galiba sonra at kayboldu bi bakmam lazım
hikmet366 Üye MaxipmaN' Alıntı: orda yaşlı kadınla konuştum kocamı vurdum falan diyodu galiba sonra at kayboldu bi bakmam lazım Genişletmek için tıkla ... ıslık la çağır
MaxipmaN' Alıntı: orda yaşlı kadınla konuştum kocamı vurdum falan diyodu galiba sonra at kayboldu bi bakmam lazım Genişletmek için tıkla ... ıslık la çağır
Hıqh_VoLTaqe27 Üye yine olmuyor beyler bu at burdan biyere qitmiyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız acaba koşarken mi yakalanıyo tek
yine olmuyor beyler bu at burdan biyere qitmiyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız acaba koşarken mi yakalanıyo tek
hikmet366 Üye Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yine olmuyor beyler bu at burdan biyere qitmiyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız acaba koşarken mi yakalanıyo tek Genişletmek için tıkla ...
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yine olmuyor beyler bu at burdan biyere qitmiyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız acaba koşarken mi yakalanıyo tek Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yine olmuyor beyler bu at burdan biyere qitmiyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız acaba koşarken mi yakalanıyo tek Genişletmek için tıkla ... taha bak yukarda köşede dolar miktarının yanında silah simgesi var ona tıkla kırbac gelir kesin gelmez ise rasgele bir ata bin sonra yine dolar miktarının yanındakine bas - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hikmet gereksiz yazılar yazma konu yu kirletme
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: yine olmuyor beyler bu at burdan biyere qitmiyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız acaba koşarken mi yakalanıyo tek Genişletmek için tıkla ... taha bak yukarda köşede dolar miktarının yanında silah simgesi var ona tıkla kırbac gelir kesin gelmez ise rasgele bir ata bin sonra yine dolar miktarının yanındakine bas - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hikmet gereksiz yazılar yazma konu yu kirletme
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: saol çağrı oldu valla Genişletmek için tıkla ... sonunda
Hıqh_VoLTaqe27 Üye şimdi tek sorun görev yok sihirlı taşı bul diyo harita verdi haritanın olduğu yeri buldum ama bisey olmuyo ne yapıcık
şimdi tek sorun görev yok sihirlı taşı bul diyo harita verdi haritanın olduğu yeri buldum ama bisey olmuyo ne yapıcık
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: şimdi tek sorun görev yok sihirlı taşı bul diyo harita verdi haritanın olduğu yeri buldum ama bisey olmuyo ne yapıcık Genişletmek için tıkla ... bi ekran görüntüsü daha at bakak
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: şimdi tek sorun görev yok sihirlı taşı bul diyo harita verdi haritanın olduğu yeri buldum ama bisey olmuyo ne yapıcık Genişletmek için tıkla ... bi ekran görüntüsü daha at bakak