WifiTalkie v1.0 / Yok boyle bır program 5800 telsız programı unsıgned....

Konu Sahibi
WifiTalkie v1.0 / Yok boyle bır program 5800 telsız programı unsıgned....
Arkadaslar ovı de kı 4,99 tl olan uygulamayı burada sıze ucretsız paylasıyorum... wifi talkıe adlı bu uygulama ısımden de anlasılacagı gıbı telsız programıdır... uygulamayı sertıfıkalayıp kuruyoruz arkadaslar.... eger sorun olursa elımden geldıgı kadar yardım ederım.... insallah begenirsiniz....

acıklama:acık alanda 200 metreye kadar konusabılıyorsunuz hemde ucretsız bır sekılde.... ama konıusmak ıcın aynı pro nun dıger telefonda da olması sart arkadasalar.... gule gule kullanın... emege saygı bır tesekkuru zor gormeyın lutfen....

Ekli dosyalar

Tepkiler: Silinen Üye 2506669, bymen07, RASKOD ve 11 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Konu Sahibi
tesekkur ederım abiii....

----------Eklendi @ 18:11:35 ---------- Yazıldı @ 17:54:10 ----------

arkadaslar daha ne ıstıyorsunuz 5800 var ıse ucretsız konusabılıyorsunuz bu pro ıle.... acık alanda 200 metre cekıyor....

pwki konuşmak için wifiye bağlanmak mı gerekiyor?

wifi lazımsa açık alanda zor zaten ya :S

Eline sağlık Blader işe yarar on numara program....klasikler arasına gireceğine eminim

Konu Sahibi
pwki konuşmak için wifiye bağlanmak mı gerekiyor?

HAYIR KARDESIM SADECE PROGRAMI KUR ZATEN PROGRAM TELEFONUN KENDI WLAN AGINI KULLANIYOR.... YANI HICBIR BAGLANTI GEREKTIRMIYOR.... DAG BASINDA BILE KONUSURSUN RAHAT RAHAT....

----------Eklendi @ 14:13:35 ---------- Yazıldı @ 14:11:59 ----------

Eline sağlık Blader işe yarar on numara program....klasikler arasına gireceğine eminim

AYNEN DOSTUM BENDE OLE DUSUNUYORUM... YONETICILERIMIZ UST KONU YAPARSA DAHA BIR YONLENEN OLUR PROGRAMA...

tatula38

Üye
gerçekten on numara program en kısa zamanda denicem

Tepkiler: 'PESIMIST'
s60v3'te de kullanılır diye çaldım ama nafile teşekkürler paylaşım için..

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
80 kusur indirme olmuş ama bu kadar insanın teşekkür etmesi çok ilginç... Diğerleri nerde acaba... Emeğe saygı arkadaşlar indirip kaçmak ile olmuyor...