wifikill nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

tolunay378

Üye
    Konu Sahibi
wifikill nasıl kullanılır?
Telefon rootlu uygulamaya giriyorum on yapıyor ama kesemiyorum off yapinca da restart atiyor ne yapmalıyım?

- - - Eklendi - - -

Yok mu bilen?

frk uzn

frk uzn

Üye
bak ben t20 kullanıyorum rootlu bende oyle bı sorun yok.
ilk önce keseceğin ağa bağlan.
sonra programı aç
on yap taramaya başlıcak ordan ağa bağlı olanları goruceksın tikleyerek kesip yeniden bağlanmasını yapabilirsin.

TheMadness

TheMadness

Üye
Önermiyorum uygulama verilerinizi çalıyor hiç kullanmayın derim kâr için yazılmış uygulama.

tolunay378

Üye
    Konu Sahibi
Önermiyorum uygulama verilerinizi çalıyor hiç kullanmayın derim kâr için yazılmış uygulama.

Hangi verileri?

- - - Eklendi - - -

bak ben t20 kullanıyorum rootlu bende oyle bı sorun yok.
ilk önce keseceğin ağa bağlan.
sonra programı aç
on yap taramaya başlıcak ordan ağa bağlı olanları goruceksın tikleyerek kesip yeniden bağlanmasını yapabilirsin.

Teşekkürler

frk uzn

frk uzn

Üye
ben bi yanlışını görmedim. ama bağlantıyı kesiyor %100 denedim kendi baglantımı bıle kestim

Android Police

Android Police

Üye
Telefon rootlu uygulamaya giriyorum on yapıyor ama kesemiyorum off yapinca da restart atiyor ne yapmalıyım?

- - - Eklendi - - -

Yok mu bilen?

bndede oluyor ondan off'a getirdiğimden 5-10 sn sonra telefon reset atıyor daha sonra ''Sistem Anormal bir sıfırlamadan kurtarıldı uyarısı geliyo ilginç

tolunay378

Üye
    Konu Sahibi
bndede oluyor ondan off'a getirdiğimden 5-10 sn sonra telefon reset atıyor daha sonra ''Sistem Anormal bir sıfırlamadan kurtarıldı uyarısı geliyo ilginç

Ben işim bitince "durdurmaya zorla" diyorum ve öyle kapatıyorum

Android Police

Android Police

Üye
güzelmiş bende bi yükleyim tekrar apkyi

Takipçi Satın Al

Üst Alt