wifi widget toggle değiştirme FLAŞSIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
wifi widget toggle değiştirme FLAŞSIZ

---------- Eklendi @ 15:20:01 ---------- Yazıldı @ 15:19:41 ----------

resim benim telden

---------- Eklendi @ 15:20:55 ---------- Yazıldı @ 15:20:01 ----------

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html

---------- Eklendi @ 15:21:50 ---------- Yazıldı @ 15:20:55 ----------

bu konudaki işlemleri yaptıktan sonra gerekli yere toggle kopyalıyoruz o kadar

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
çok saol dostum bilgilendirme için oldu nihayet wifi benim tek isteğim wifi yi değiştirmekti pil durumu o kadarda önemli deil.

Konu Sahibi

arada o da kaynadı ışte

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye

arada o da kaynadı ışte
ewet ama bu kırmızıyı sewmedim tamamen parlak kırmızı olsa ama o zaman da pil zayıf olduğu zaman bi fark olmayacak dimi yine kırmızı en güzeli tam yeşil i denemek bi ona bakayım nasıl duruyo.

Wi-fi widgetını geç.Ben bluetooth,mobile data widgetlarınıda göremiyorum.Yükleniyor.Telefonu yeniden başlatıyorum.Yüklü uygulamalarda gözüküyor.Ama eski widget çıkıyor

Konu Sahibi
nanaja ya bir pm at o anlıyor bu işlerden

najanaja

Üye
Wi-fi widgetını geç.Ben bluetooth,mobile data widgetlarınıda göremiyorum.Yükleniyor.Telefonu yeniden başlatıyorum.Yüklü uygulamalarda gözüküyor.Ama eski widget çıkıyor

senin tel hakli deil mi kardeş o kadar konu açtık widget bölümünde anlattık sende işe yaramadı mı onlar? sadece mif leri değiştireceksin normal toogle widgetler için önce sis leri yükle sonra widget bölümünden kullanmak istediğin mif i C/resource/apps içine at değiştirilsinmi diye sorunca ewet de o kadar bazen de teli restart yaptıktan sonra değişiyo.

hackli.bazı widgetlar tele restart yaptırıkca yüklendi.bazıları mesela senin paylaştığın widgetlar yüklenmedi

Konu Sahibi
buda kilit ekranı
resim benim telden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...