wifi widget toggle değiştirme FLAŞSIZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
wifi widget toggle değiştirme FLAŞSIZ

---------- Eklendi @ 15:20:01 ---------- Yazıldı @ 15:19:41 ----------

resim benim telden

---------- Eklendi @ 15:20:55 ---------- Yazıldı @ 15:20:01 ----------

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html

---------- Eklendi @ 15:21:50 ---------- Yazıldı @ 15:20:55 ----------

bu konudaki işlemleri yaptıktan sonra gerekli yere toggle kopyalıyoruz o kadar

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
çok saol dostum bilgilendirme için oldu nihayet wifi benim tek isteğim wifi yi değiştirmekti pil durumu o kadarda önemli deil.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
arada o da kaynadı ışte

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
:rica:
arada o da kaynadı ışte
ewet ama bu kırmızıyı sewmedim tamamen parlak kırmızı olsa ama o zaman da pil zayıf olduğu zaman bi fark olmayacak dimi yine kırmızı :) en güzeli tam yeşil i denemek bi ona bakayım nasıl duruyo.

tempestshine

tempestshine

Üye
Wi-fi widgetını geç.Ben bluetooth,mobile data widgetlarınıda göremiyorum.Yükleniyor.Telefonu yeniden başlatıyorum.Yüklü uygulamalarda gözüküyor.Ama eski widget çıkıyor :s

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
nanaja ya bir pm at o anlıyor bu işlerden

najanaja

najanaja

Üye
Wi-fi widgetını geç.Ben bluetooth,mobile data widgetlarınıda göremiyorum.Yükleniyor.Telefonu yeniden başlatıyorum.Yüklü uygulamalarda gözüküyor.Ama eski widget çıkıyor :s

senin tel hakli deil mi kardeş o kadar konu açtık widget bölümünde anlattık sende işe yaramadı mı onlar? sadece mif leri değiştireceksin normal toogle widgetler için önce sis leri yükle sonra widget bölümünden kullanmak istediğin mif i C/resource/apps içine at değiştirilsinmi diye sorunca ewet de o kadar bazen de teli restart yaptıktan sonra değişiyo.

tempestshine

tempestshine

Üye

senin tel hakli deil mi kardeş o kadar konu açtık widget bölümünde anlattık sende işe yaramadı mı onlar? sadece mif leri değiştireceksin normal toogle widgetler için önce sis leri yükle sonra widget bölümünden kullanmak istediğin mif i C/resource/apps içine at değiştirilsinmi diye sorunca ewet de o kadar bazen de teli restart yaptıktan sonra değişiyo.

hackli.bazı widgetlar tele restart yaptırıkca yüklendi.bazıları mesela senin paylaştığın widgetlar yüklenmedi :s

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
buda kilit ekranı
resim benim telden

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
buda kare olanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt