Uygulama Wifi Sorunu!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Sorunu!!!!!
Xperia L telefonumdan kaldığım pansiyonun wlan ağını bulamıyorum pansiyon 3 katlı, ilk iki katınki gözüküyor fakat kaldığım katınki gözükmüyor daha önceden 5880 xm telefonumla rahat bir şekilde bağlanıyordum ,,yardım edin (6 gün boyunca burdayım wifi olmadan telefonu kullanmak boş internet hakkıda yok) !!!!

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Belki bilgisayarından "Kablosuz Ağ Ayarları" 'nı modemin arayüzünden sadece girdiğin bilgisayara gözükecek şekilde yapmış yada (resetlendi ise) kapanmış olabilir.

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Modem koridorda bütün ışıkları falan yanıyo reset olayı yok fakat wifi ağını görmemesinde wifinin adının türkçe karakterler içermesi olabilirmi ?ya da bağlantı türünde falan sorun olamazmı?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Diğerleri eğer Türkçe karakter içermiyorsa evet ondan dolayı kaynaklanabilir.

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Evet diğerleri içermiyor fakat yakınlarda ''assit'' yazan ağı buluyor

Karanlık97

Karanlık97

Üye
"assit" de Türkçe karakter yok ki?! :D "Ş, ş, Ç, ç, Ö, ö, Ü, ü, İ, ı" bunlar sorun teşkil ediyor. :confused:

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Hakikaten i harfini büyük diye görmüşüm haklısınız :mad::)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Rica ederim, artık Wireless ismini bilgisayardan modem arayüzü ile değiştirirsiniz.

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Valla pansiyonun bilgisayarına baktım (biraz acele ettiler tam bakamadım) ağ bağlantılarından bulamadım (192.168.1.1 arayüzü açacaktım aynı hattan üç modem olunca ve bilgisayarda benim olmayınca ayarlara karışmadımArkadaşlar wlan ın ismi değiştirilmedi acaba bu wlanı görecek bi program vb bişey varmıdır?Yardım!!!!!!!!Yardım edebilecek kimse yok mu?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bir bilgisayar bul kendi modemini bilgisayar wireless yada ethernet ile bağlan ondan sonra modemin IP arayüzü adresini bul.Kablosuz Ağ Bağlantısı'na tıkla.İsmini değiştir sadece.Yapacağın tek şey bu.

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz güzel fakat ip arayüzüne ulaşmam için arayüz şifresini bilmem gerekiyor yine de sağolun 2 aydır uğraşıyorum ama sonunda yapacam

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Eğer arayüz şifresi değiştirilmediyse;
Kullanıcı Adı : admin
Şifre : ttnet

'tir.

fb li

fb li

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef değiştirilmiş