Uygulama Wifi sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
Wifi sorunu yardım
Arkadaşlar vifi ile baglanmaya calisiyorum sifreyi kabul ediyor tam ip adresi aliniyor dediginde bir turlu baglanmiyor sebebi nedir ne yapmaliyim lutfen yardim edermisiniz

(mobilden yazıyorum yazım yanlısı olabilir kusura bakmayın lütfen

ysssf

Üye
Arkadaşlar vifi ile baglanmaya calisiyorum sifreyi kabul ediyor tam ip adresi aliniyor dediginde bir turlu baglanmiyor sebebi nedir ne yapmaliyim lutfen yardim edermisiniz

(mobilden yazıyorum yazım yanlısı olabilir kusura bakmayın lütfen
Kardes wifi cok az cekiyrsa sana internet erisimi vermez eger sinyal gucu iyiyse sorunun yazilimda olabilr kucuk bir ihtimal snn ipni internetin sahibi engelleyebilr fabrika ayarlari sana yeni ip verecektr ins sorunun cozulur son olarak sifreyi daha sonradan degistrmis olabilirler

makdemir13

Üye
modeminizin wifi ayarları(band, kanala, guvenlık, şifreleme vb.) ayarlarının, cıhazınızın baglanabılegı sekılde, baglanabılecegı ayarlarda yenıden yapılandırılması gerekıyor olabılır. ayrıca. cıhazınız ıcın manuel ıp ve dns tanımlaması yapılabılır. 11818-11820 yı aradıgınızda bu işlemler için destek oluyorlar..

JimiHendrix

Üye
bende de oyle bir sorun oldu ve hala sorun yasıyorum samsun galaxy s3:telefonumu fbr ayarlarına çevirdim iyne olmadı teli formatladım yine olmadı,ogrendigim kadarıyla benim wifi mac adresim engellenmis ip ie alakası yok arkadaslar varsa çözümü bende bilmek isterim tşkrler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt