kolay bir işlem değil ama aşağıda nasıl yapılması gerektiği ve sonrasında basit bir arayüzle nasıl yapılacağı anlatılıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aygilarlan900 dememiş wi fi demişbak n900 un hacklenebildiqini bilmiyodum
kardeş ben aircrack yükledim ama wep olayini çözemedim pc de affetmiyorum wifi olayini ama tel de beceremedimtum wifileri kirabilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
birde karsi tarafin ip adresini bilirseniz tamamen bilgisayarina giriyorsun bunu nasil oldugu sakincali oldugu icin paylasimi kaldirmislar..
Kardes Wep leri kiriyoda Wpa lari kirmiyor sanirsamtum wifileri kirabilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
birde karsi tarafin ip adresini bilirseniz tamamen bilgisayarina giriyorsun bunu nasil oldugu sakincali oldugu icin paylasimi kaldirmislar..
bi eksikliginden kaynaklanmiyor kardesimasidj kardeşim ben o sitedeki konuyu yaptım iw filan da yükledim ama tarama yapınca evdeki wep modemi görmüyor wpa sadece listeliyor wep listelemiyo acaba neyi eksik
wpa zor iş arkadaşalar bide telefonda uzun işbi eksikliginden kaynaklanmiyor kardesim
yukarida arkadasin dedigi gibi cogu wifi ler wpa guvenlik acisindan kirimi biraz daha zor
tahminen senin civarinda wep kaynakli wifi yok
@kaan kardesim tabi bizimkisi de merak boyle telefona sahip olup bu nimetlerinden faydalanmamakta mantiksiz olur
wpa yi kirmasini bende merakla bekliyorum...
neyse konu dağılmasın asidj kardeş bende router modem acces point filan var modemi wep ayarladım görmüyor wpa ayarlarsam görüyor wpa da oldu mu işe yaramaz wep yöntemi ben tarama yaparken modemin yanında da olsam görmüyor mac kontrol ediyorum telefonda listede modemimin mac adresi bile yok ilk wifi ile uğraşım değil bu ve iw yüklü aircrak i depodan yükledim yüklü rootsh yüklü bunlar problem ne onu çözemedim
acaba airmon mu bozuk 
teşekkür ederim asidj ctrl + c olayını yapıyorum olay kablosuz ağları listelemekte neden sadece wpa görüyor kardeş olmazsa sen bana kullandığın proları ayrıntılı bi şekilde anlat veya yolla forum yetkilileri de izin verirse bi konu aç olmazsa bu konuya açıklık getirelim benim amacim sadece telefonu test etmek başkasının ağına girmek sızmak değil öyle bi niyetim de yok zaten(bu kisima geldinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ctrl + c tusuna bastin demi. orda sonradan eklemis)
valla kardesim hangi sorundan kaynaklandigini bilemedim
sinyal gucu az desek taa yanina yanasmissin
wep olayina gectikten sora pc yi veyahutta teli bi ac kapa dene nolcak