wifi nasil N900 hack edilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batya

Üye
    Konu Sahibi
wifi nasil N900 hack edilir?
Selamlar!ben Azerbaycandanim!shimdi arayib boyle bir melumat aldimki N900 le nasilsa wifi shifresin tapmaq oluyormush!bu nasil olur?anlata bilen varmi?

murattiy

murattiy

Üye
kolay bir işlem değil ama aşağıda nasıl yapılması gerektiği ve sonrasında basit bir arayüzle nasıl yapılacağı anlatılıyor

batya

Üye
    Konu Sahibi
kolay bir işlem değil ama aşağıda nasıl yapılması gerektiği ve sonrasında basit bir arayüzle nasıl yapılacağı anlatılıyor

zaten senin sayende men amsni ishlede bildim!!bir o altin vaktinden zaman ayirib anlata bilirmisin??cok sevinirim!!:saygilarla

tutas_tee

tutas_tee

Üye
ben çözemedim ama resimlerden anlaşıldığı lkaarıyla hacklemek mümkün bunu biri türkçe anlatsa süper olurdu...

batya

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten bunu istiyorum!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
bak n900 un hacklenebildiqini bilmiyodum

denizci535

denizci535

Üye
tum wifileri kirabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

birde karsi tarafin ip adresini bilirseniz tamamen bilgisayarina giriyorsun bunu nasil oldugu sakincali oldugu icin paylasimi kaldirmislar..

byMaMe

byMaMe

Üye

birde karsi tarafin ip adresini bilirseniz tamamen bilgisayarina giriyorsun bunu nasil oldugu sakincali oldugu icin paylasimi kaldirmislar..
kardeş ben aircrack yükledim ama wep olayini çözemedim pc de affetmiyorum wifi olayini ama tel de beceremedim

asidj

asidj

Üye

Kardes Wep leri kiriyoda Wpa lari kirmiyor sanirsam
Wep olmadigi icin onu deneyemedim Wpa olanida yarida kestim..

denizci535

denizci535

Üye
bunlarda iyi wep leri kirin gitsin... asidj nasil yaptigini yazda arkadaslarda yapsin....

asidj

asidj

Üye
Valla ordan alip anlatmak olmaz adamin emegine saygisizlik olur
bir sorun teskil etmezse buyrun
cok guzel anlatmis..
deneme esnasinda altaki yorumlari okursaniz sizlerin sorununuza cevaplari almis olursunuz..
hadi kolay gele;)

denizci535

denizci535

Üye
eyvallah...

asidj

asidj

Üye
rica ederim..

kaan dean

kaan dean

Üye
wep ler icin ben uygulamayi yukledim bayada wep sifreli baglanti yakaladim ama inanilmaz derecede bekletiyor ben bir saat bekledim bataryayi somurdugu icin vaz gectim acikcasi cok bisey elde etmiyor insan zaten wep sifreli baglanti yakalamak nerdeyse imkansiz. cok merak eden varsa kursun ama cok bisey beklemesin . maemo.org de takip ediyorum WaP sifreli kurulum icin bekliyorum

byMaMe

byMaMe

Üye
asidj kardeşim ben o sitedeki konuyu yaptım iw filan da yükledim ama tarama yapınca evdeki wep modemi görmüyor wpa sadece listeliyor wep listelemiyo acaba neyi eksik

asidj

asidj

Üye
asidj kardeşim ben o sitedeki konuyu yaptım iw filan da yükledim ama tarama yapınca evdeki wep modemi görmüyor wpa sadece listeliyor wep listelemiyo acaba neyi eksik
bi eksikliginden kaynaklanmiyor kardesim
yukarida arkadasin dedigi gibi cogu wifi ler wpa guvenlik acisindan kirimi biraz daha zor
tahminen senin civarinda wep kaynakli wifi yok

@kaan kardesim tabi bizimkisi de merak boyle telefona sahip olup bu nimetlerinden faydalanmamakta mantiksiz olur
wpa yi kirmasini bende merakla bekliyorum...

byMaMe

byMaMe

Üye
bi eksikliginden kaynaklanmiyor kardesim
yukarida arkadasin dedigi gibi cogu wifi ler wpa guvenlik acisindan kirimi biraz daha zor
tahminen senin civarinda wep kaynakli wifi yok

@kaan kardesim tabi bizimkisi de merak boyle telefona sahip olup bu nimetlerinden faydalanmamakta mantiksiz olur
wpa yi kirmasini bende merakla bekliyorum...
wpa zor iş arkadaşalar bide telefonda uzun iş:ah neyse konu dağılmasın asidj kardeş bende router modem acces point filan var modemi wep ayarladım görmüyor wpa ayarlarsam görüyor wpa da oldu mu işe yaramaz wep yöntemi ben tarama yaparken modemin yanında da olsam görmüyor mac kontrol ediyorum telefonda listede modemimin mac adresi bile yok ilk wifi ile uğraşım değil bu ve iw yüklü aircrak i depodan yükledim yüklü rootsh yüklü bunlar problem ne onu çözemedim :bilmm acaba airmon mu bozuk :hmmm

asidj

asidj

Üye
(bu kisima geldin
ctrl + c tusuna bastin demi. orda sonradan eklemis)
valla kardesim hangi sorundan kaynaklandigini bilemedim
sinyal gucu az desek taa yanina yanasmissin:s
wep olayina gectikten sora pc yi veyahutta teli bi ac kapa dene nolcak

byMaMe

byMaMe

Üye
(bu kisima geldin
ctrl + c tusuna bastin demi. orda sonradan eklemis)
valla kardesim hangi sorundan kaynaklandigini bilemedim
sinyal gucu az desek taa yanina yanasmissin:s
wep olayina gectikten sora pc yi veyahutta teli bi ac kapa dene nolcak
teşekkür ederim asidj ctrl + c olayını yapıyorum olay kablosuz ağları listelemekte neden sadece wpa görüyor kardeş olmazsa sen bana kullandığın proları ayrıntılı bi şekilde anlat veya yolla forum yetkilileri de izin verirse bi konu aç olmazsa bu konuya açıklık getirelim benim amacim sadece telefonu test etmek başkasının ağına girmek sızmak değil öyle bi niyetim de yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...