Wifi Kota Hak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Kota Hak.
Arkadaşlar merhaba,

Wifi ile telefonumdan radyo dinliyorum. İnternet radyo proğramıyla. Sormak istediğim Symbyan telefonlar için radyo dinlediğimde kaç mb kota gitmiş nasıl öğrenebilirim? bunun için bir proğram varmıdır? bundan yola çıkarak günlük 8 saat internet radyosu dinlersem şebeke üzerinden kaç mb gider diye hesaplayıp cep internet tarifelerine kayıt olacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. Tşk.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bak diyelim ki 1 saat dinledin kapatmadan önce heen git ayarlara bağlantı yöneticisinden bağlandığın ağa girip ne kadar gittiğini öğrenebilirsin :oke:

erollcelik

erollcelik

Üye
Valla bir gb internet paketim vardı.Yirmi günde bitti.

distakjo

distakjo

Üye
çok kolay. Yukarı sağdaki batarya işaretine tıkla sonra ok işaretine sonra da bağlantı yöneticisine, orda yazar kaç mb olduğu. Ama o anda internetten başka bi iş yaptıysan onlarda ordaki mb a eklidir.

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar veri sayacına giriyorum sıfır gözüküyor. Sanırım wifi bağlantısı telefon saymıyor. Şebeke bağlantısı sayıyor heralde. Başka nasıl bir çözüm yolu önerebilirsiniz?

----------Eklendi @ 23:03:42 ---------- Yazıldı @ 22:55:34 ----------

bak diyelim ki 1 saat dinledin kapatmadan önce heen git ayarlara bağlantı yöneticisinden bağlandığın ağa girip ne kadar gittiğini öğrenebilirsin :oke:

dediğin oluyormuş tşk :) ama 6 dk. 6 mb gitti. buna göre saatte 60 mb 8saatx60mb= 480 mbx30=Yaklaşık 15 gb felan ediyor. Şuan içinde öyle bir paket yok :(

kubilaysari

Üye
bende 6dkda 2mb gitti ..ayarlardan ses kalitesini normal yap daha az yakar ..

Suyaka

Suyaka

Üye
Wireless ile yapılan transferleri ayrıntılı olarak uygulama bazında görüntüleyebileceğiniz bir uygulama mevcut. Uygulamaya BURADAN ulaşabilirsiniz ;) Umarım faydalı olur.

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
Wireless ile yapılan transferleri ayrıntılı olarak uygulama bazında görüntüleyebileceğiniz bir uygulama mevcut. Uygulamaya BURADAN ulaşabilirsiniz ;) Umarım faydalı olur.

Tam buydu aslında aradığım. Sorunlara nokta atışı yapmakta birebirsiniz. Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt