ismail Üye tarxhn' Alıntı: iyisiniz benim zamanımda para verip odadan nette zor bağlanıyorduk. ne zamanlarda okuduk beee ne yoqluk çektik net konusunda bu arada wifim: coolman denk gelirse sifresi: maxicoolman365h6s Genişletmek için tıkla ... kolay yapta nsanlar bağlansınlar bende komşunun netine bağlansam mı bağlanmasam mı çok kararsızım :
tarxhn' Alıntı: iyisiniz benim zamanımda para verip odadan nette zor bağlanıyorduk. ne zamanlarda okuduk beee ne yoqluk çektik net konusunda bu arada wifim: coolman denk gelirse sifresi: maxicoolman365h6s Genişletmek için tıkla ... kolay yapta nsanlar bağlansınlar bende komşunun netine bağlansam mı bağlanmasam mı çok kararsızım :
mürteza16 Üye Ben evin yanındaki marketin modeminden çekiyorum. Marketin wifisi şifresiz çünkü wifi adı: YENIBAGLAR
Ben evin yanındaki marketin modeminden çekiyorum. Marketin wifisi şifresiz çünkü wifi adı: YENIBAGLAR
.caner. Üye İsmail' Alıntı: kolay yapta nsanlar bağlansınlar bende komşunun netine bağlansam mı bağlanmasam mı çok kararsızım : Genişletmek için tıkla ... Haberi yoksa yasal değil.
İsmail' Alıntı: kolay yapta nsanlar bağlansınlar bende komşunun netine bağlansam mı bağlanmasam mı çok kararsızım : Genişletmek için tıkla ... Haberi yoksa yasal değil.
ismail Üye .caner.' Alıntı: Haberi yoksa yasal değil. Genişletmek için tıkla ... haberi yok olsa zaten onlardan çok ben kullanırdım ki kullanmadım da
.caner.' Alıntı: Haberi yoksa yasal değil. Genişletmek için tıkla ... haberi yok olsa zaten onlardan çok ben kullanırdım ki kullanmadım da