wifi ile video sitelerindeki videoları izleyemiyorum neden?

Sponsorlu Bağlantılar

abissss

Üye
    Konu Sahibi
wifi ile video sitelerindeki videoları izleyemiyorum neden?
merhabalar nokia n79 aldım. wireless ile internete bağlanıyorum ama facebook,dailymotion,izlesene,vimeo .... sitelerindeki videoları izleyemiyorum videoya tıklıyorum ama videoyu izleyemiyorum sanki bilgisayara yüklediğimiz flash player yüklü değil gibi bunada flash player mı yüklememiz lazım bir yerden bir tane yüklemeye çalıştım flash player bütünleşik gibi bişey dedi sanırım içinde var. Kısacası video sitelerindeki videoları nasıl izleyebilirim teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

sorunu çözdüm telefonun kendi içindeki webtarayıcı flash playerları desteklemiyor sanırım. skyfree tarayıcısının son sürümünü yükledim şimdi çok güzel bir şekilde giriyorum teşkkürler

masterayfox

masterayfox

Üye
indirdiğin sitedeki linkide gönderirisen bana da yardımcı olursun:)

adby

Üye
skyfree tarayıcısını bize de yollar mısın kardeş çok makbule geçer valla hiçbir videoyu seyredemiyorum ya da seyretmem için bir şey yapılabiliyorsa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
3rd uygulamalar konusundan indirebilirsiniz sitemizde mevcut

adby

Üye
saol arkadaşım çok teşekkürler

ya ben bulamadım o konunun bir de linkini verir misiniz?:mahcup:

37amfibi37

Üye
flash desteği yoktur belki telin

masterayfox

masterayfox

Üye
arkadasım skyfire ya da skyfree diye bir program var onu telefonuna indir flashlı dosyaları izleyebilirsin.ayrıca opera minin vara you tube videolarını acmaktadır

muzaffer.s

Üye
wertice x6 wifi ayarını bilen varmı

salih_486

Üye
arkadaşım bendede vertice x6 var wifi ile internete bağlanabiliyorum fakat videoları açmıyor. bu konuda bana yardımcı olacak birileri varsa yardIM EDİN LÜTFEN

forever_islove

Üye
Bende aynı sorunu kendi bilgisayarımda yaşıyorum formattan sonra dailiymotion youtube ve izlesene gibi sitelere bağlı videoları faceten yada kendi sitelerinden izleyemiyorum neden ki acaba ve ne yapmam gerek

mutuo

mutuo

Üye
bolt browser i dene.site de var.

bolt browseri dene

halil333

Üye
hoca sen salakmısın tipinmi öle göteriyor varda öle program neden paylaşmadın ...sallıyosun gibi.

Üst Alt