wifi ile netten flas oyunlar oynanmaycak kadar donuyor..örneğin kraloyun.com'daki flash oyunlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haddan

Üye
    Konu Sahibi
wifi ile netten flas oyunlar oynanmaycak kadar donuyor..örneğin kraloyun.com'daki flash oyunlar..
wifi ile netten flas oyunlar oynanmaycak kadar donuyor..örneğin kraloyun.com'daki flash oyunlar..Ne yapabilirm?

NR6630

NR6630

Üye
:oke:kardeş wifi de yeralan bir ayar war onu kapat menü -ayarlar -internet -ayarları -bağlantılar -wi-fi -düzenle -sonraki sonraki - ve gelişmiş ayarları tıkla orda diğer seçeneleri var onu tılka wifi güç tasarrufu var onu kapat ve işlemcinde overclock varise yani standart 600mhz değilde 900 yada 1000mhz ise şimdi bomba gibi girmesi lazım.. overclock yapmayı biliyormusun.. ben wifi ile çok hızlı giriyorum pc ile test yaptım düşün ondan bile hızlı girdi başka wifide dene bağlantı hızıda önemli ha unutma.

haddan

Üye
    Konu Sahibi
overclock yok, yapmasınıda bilmiyrm ztn...

NR6630

NR6630

Üye
tabiki programları etkilemez ben şuan 1.150 ye kadar çıktım uani bu 2 katı demek vee cihaz tabiki 2 katı hızlanıyo ayrıca yapmasıda çok basit ve bu programda depolarda var. sırasıyla şöyle menü-uygulama yöneticisi-yükle-tümünü
göster- kategorisine git ve orda cpufreqUI var yazarak bul ilk 3 harfini yaz telefon hemen bulur onu kut sonrada ordan çıkan seçeneklerden istediğini seç işlem bukadar ve geri kapaytıp açtığında tlfonu eski haline dönüyor risk sıfırdır.. buyur link burdan resimli olarak yap--http://www.meegoturkiye.org/forum/n900-overclock-programi-cok-kolay-overclock

lweo

Üye
arkadasim ben daha once soylemistim netten filmleri online izlenmeyecek kadar kotu bunu uzerine filmlerde ayni sekilde... ne oynarsin ne izlersin n900 dedigin tek disi kalmis canavar :0

NR6630

NR6630

Üye
arkadasim ben daha once soylemistim netten filmleri online izlenmeyecek kadar kotu bunu uzerine filmlerde ayni sekilde... ne oynarsin ne izlersin n900 dedigin tek disi kalmis canavar :0
ya kardes yapma allah askina ben direk DVD izliyorum hemde direk atip tik donma nede bir duraklama var valla. siz tam performansiyla kullanmadan kotu oldugunu zannediyorsunuz. hele birde overclock yapinda gorun hiz nasil olurmus ben 1000mhz de kullaniyorum valla pc gibi oluyor masallah
:oke::oke:

lweo

Üye
ya kardes yapma allah askina ben direk DVD izliyorum hemde direk atip tik donma nede bir duraklama var valla. siz tam performansiyla kullanmadan kotu oldugunu zannediyorsunuz. hele birde overclock yapinda gorun hiz nasil olurmus ben 1000mhz de kullaniyorum valla pc gibi oluyor masallah
:oke::oke:

ustam direk telefona atip izlemekte bir problem yok. lakin onlarca online film izleme sitesi var yani tikla ve izle olarak diyorum telefonunda rica etsem onu test edermisin donmadan etmeden izleye biliyormusun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt